Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Eörsi Mátyás máris írt egy levelet Trumpnak

888.hu

2017.01.11. 18:28

Eörsi Mátyás, Hillary egyik legnagyobb hazai rajongója egy halom bukott európai politikussal karöltve levelet írt Donald Trumpnak.

Eörsi Mátyásról már többször is írtunk itt a 888-on, ő a Demokráciák Közössége nevű sóhivatal honi bábja. Erről a szervezetről körülbelül annyit kell tudni, hogy a világ legunalmasabb és egyik legsúlytalanabb nemzetközi intézménye. Egy semmilyen valós befolyással nem bíró szervezet, és körülbelül arra jó, hogy a parkolópályán lévő liberális, szoci és egyéb irányultságú politikusoknak biztos keresetet és kiszámítható jövőt biztosítson.

Ebben a szervezetben Eörsi Mátyás csillogó szemű arab fiataloknak tart okosító workshopokat, akiket a forradalom után megölnek az iszlamisták, vagy maguk is iszlamisták lesznek.

A gyurcsányista Eörsi Mátyás most arra vetemedett, hogy Traian Basescu, a bukott román államfővel karöltve levelet írt Donald Trumpnak, akit korábban többször becsmérelt

A levélben tájékoztatják Trumpot, hogy ők befolyásos politikai döntéshozók, és az európai politika véleményformálói közé tartoznak. Az önfényezés mellett elmorzsolnak pár könnycseppet Ukrajnáért, Afganisztánért és a migránsokért is. 

A politikai mazochistáknak ajánlom a teljes levél elolvasását. 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére