Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ennyit számít három év a Jobbiknál

Bokor Gábor

2017.04.20. 07:28

Bár a radikális párt három évvel ezelõtti választási programjában még az szerepelt, hogy ügynökszervezetté nyilvánítanák a spekulánsokhoz köthetõ "civil" társaságokat, mára már letérdelnének Vona Gáborék a Soros-egyetem és a milliárdos által pénzelt szervezetek elõjogainak védelmében.

Korábban még az volt a Jobbik hozzáállása a civil jogvédő és egyéb fantommunkát végző szervezetekhez, hogy be kell szüntetni ezen szervezetek működését, hiszen hátráltatják a rendőrséget, az önkormányzatokat és mindegyiket ügynökszervezetté kell nyilvánítani. 

Ehhez képest nagyon fordult a világ, ugyanis röpke három év elég volt számukra ahhoz, hogy álláspontjuk 180 fokos fordulatot vegyen.

A Jobbik kormányra kerülve őszintén, igazságosan, de határozottan fog a probléma megoldásához, és előre jelezzük, hogy abban sem a különféle jogvédő szervezetek sáskahada, sem a többi párt álságossága, sem a nemzetközi liberális háttérhatalom dühe nem fog bennünket megakadályozni"

– állt a programjukban, sőt két évvel ezelőtt Hegedűs Lorántné az Országgyűlésben azt kérdezte, hogy mikor utasítják ki végre hazánkból Soros Györgyöt és ügynökeit.

Mára azonban a párt és annak politikusai beálltak a baloldali pártok mellé, és teljes vállszélességgel kiállnak a milliárdos spekuláns mellett.
A Jobbik politikusai nem voksoltak a Soros-egyetemet is érintő felsőoktatási törvény szavazásakor, s a frakció minden tagja aláírta a baloldali pártok alkotmánybírósági beadványát.

(Magyar Idők)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére