Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Emlékszünk még erre? Így követelték a 3-as metró klimatizálását Karácsonyék

888.hu

2020.02.27. 10:06

Úgy tűnik, a főpolgármesternek mégsem annyira fontos, hogy ne legyen szauna a 3-as metró.

Amint a 888.hu is beszámolt róla, a Fővárosi Közgyűlés baloldali többsége nem érezte fontosnak a hármas metró szerelvényeinek klimatizálását, így Budapest költségvetéséből is kikerült a tervezet.

Karácsony Gergely főpolgármester újabb ígéretét szegte meg, pedig korábban folyamatosan követelte a szerelvények utólagos klimatizálását.

Tavaly egy forró nyári napon Karácsony egy hőmérővel ült fel a 3-as metróra, és nagy büszkén közölte, hogy 34,8 fokot mért.
Kommentárt is fűzött az értékhez, szerinte ugyanis a közel 35 fokos hőség egy „lélektani határ”, ami már „igazán elviselhetetlen hőségnek számít”.

Tarlós István akkori főpolgármester jelezte, klimatizálni fogják majd a kérdéses szerelvényeket, és egyébként Karácsony kampányígéretei között is szerepelt ez.

A főpolgármester párttársai is hangosan követelték a 3-as metró klimatizálását.

A Párbeszéd politikusai törölközőben és fürdőköpenyben mentek le a metróba, ahol táblákat tartottak, amiken a többek között az volt olvasható, hogy „Tarlós Szauna”, illetve az, hogy „Metrózni jöttél vagy szaunázni?”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Mélyponton Joe Biden népszerűsége

Mélyponton Joe Biden népszerűsége

Egy friss közvélemény-kutatás szerint Joe Biden amerikai elnök népszerűségi indexe májusban hivatali idejének eddigi mélypontjára csökkent: az amerikai lakosság alig 39 százaléka elégedett a teljesítményével, és még a Demokrata Párt tagjainak körében is egyre növekszik az elnök tevékenységével kapcsolatos borúlátás.

Bukarestben a Sepsi tiszteletére szólt a székely himnusz

Bukarestben a Sepsi tiszteletére szólt a székely himnusz

Román Kupagyőztes lett a sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, és kijutott a nemzetközi porondra, a Konferencia-liga selejtezőjében szerepelhet. A székelyföldi labdarúgóklub a bukaresti Giulesti Stadionban 2–1-re verte a Voluntarit. S bármennyire nem tetszett néhány román lap tudósítójának, a veszteseknek végig kellett hallgatnia a székely himnuszt a sporttörténeti győzelmet aratott Sepsi híveinek előadásában.

Az északír dominó

Az északír dominó

Hiába aratott két hete történelmi győzelmet Észak-Írországban az ír sziget újraegyesítése mellett síkra szálló baloldali–nacionalista Sinn Féin párt, a kormányalakítás továbbra is jelentős nehézségekbe ütközik. Észak-Írországban a társadalmi béke biztosítása érdekében kötelezően a választáson legtöbb szavazatot kapó katolikus és protestáns pártoknak kell koalícióra lépniük, azonban a protestáns Demokratikus Unionista Párt komoly feltételhez köti a kormányban való részvételt. A küszöbön álló turbulencia szinte garantált, ami könnyen jelentheti akár azt is, hogy az északír helyzet valódi dominó-hatást elérve az egész Egyesült Királyság felbomlásához fog vezetni.

Hiába akarja az EU, Scholz nem szankcionálja az oroszok miatt Schrödert

Olaf Scholz csütörtökön elutasította az Európai Parlament azon követelését, hogy Gerhard Schrödert szankcionálják, amiért nem volt hajlandó felmondani az orosz energetikai cégeknél betöltött vezető tisztségeket. A német kancellár optimista abban is, hogy a török ellenállás Finnország és Svédország NATO-csatlakozásával szemben leküzdhető.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére