Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Elvárjuk a soros francia elnökségtől, hogy hagyjon fel a kettős mércével és a politikai zsarolással”

888.hu

2022.01.19. 21:00

Ezek tisztességtelen, tiszteletlen, és jogellenes eszközök, amelyek súlyosan rombolják az európai értékeket – jelentette ki Deutsch Tamás a Fidesz uniós parlamenti delegációjának vezetője szerdán Strasbourgban.

Az elnökségi programot bemutató európai parlamenti vita kapcsán Deutsch Tamás kiemelte: a program az Európai Unió jövője és a magyar nemzeti érdekek szempontjából biztató és aggodalomra egyaránt okot adó elemeket tartalmaz.

Egyben felhívta a figyelmet arra: nem szabad, hogy a francia elnökség azt a hibát kövesse el, hogy mindent vitát politikai és ideológiai kérdésnek tekint, mint ahogyan például a koronavírus elleni vakcina megítélése sem az orvosi hatékonyság szempontjából történt az Európai Unióban.

Hónapokon át folyt a keresztes hadjárat – a legostobább ideologizálás alapján – a kínai és az orosz vakcinákkal szemben, megakadályozták, hogy európai polgárok időben beoltathassák magukat

– tette hozzá a Fidesz politikusa.

Deutsch Tamás arra is kitért, hogy „a francia elnök néhány éve még a leghevesebben támadta azokat a tagországokat, amelyek az illegális migráció ellen küzdve törvényes és határozott eszközökkel védték meg határaikat.”

Macron most elnökségi programjában hangsúlyozza a külső határok megvédésének fontosságát

– emelte ki.

Deutsch Tamás megállapította: Emmanuel Macron beszéde követte az elmúlt években mutatott politikai magatartást, vagyis a progresszív európai pártcsaládoknak hízelegve beszélt a jogállamiság fontosságáról, de mások „ledózerolása” helyett a párbeszédre helyezte a hangsúlyt.

Lehet valamiről másképpen gondolkodni, de erről tárgyalni kell, elképzelhetetlen, hogy a különböző vélemény önmagában retorziót váltson ki

– fogalmazott.

Az uniós parlamenti képviselő azt is megjegyezte, hogy Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője a magyar parlamenti akasztási vitát akarta belekeverni az európai parlamenti vitába.

Cseh a nyáron rendkívül súlyos, magyar költségvetési és uniós forrásokat érintő korrupciós ügyben lepleződött le, míg baloldali EP-képviselőként éveken keresztül eljátszotta, hogy ő a korrupcióellenes küzdelem modern Jeanne d'Arc-ja

– mutatott rá a képviselő.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Izraeli kémhálózat tagjait fogták el Iránban

Iránban izraeli kémhálózatot lepleztek le, amelynek tagjait a Forradalmi Gárda emberei elfogták – közölte vasárnap a félhivatalos ISNA iráni hírügynökség.

Megújult a Néprajzi Múzeum, egy román szenátor provokálta Novák Katalint

Megújult a Néprajzi Múzeum, egy román szenátor provokálta Novák Katalint

Átadták a Városligetben a díjnyertes Néprajzi Múzeumot, Gyulafehérváron provokálták a magyar köztársasági elnököt.

Ilyen lett az új Néprajzi Múzeum világszínvonalú épülete – KÉPEK

Ilyen lett az új Néprajzi Múzeum világszínvonalú épülete – KÉPEK

Világszínvonalú új otthont kapott a Liget Budapest projektnek köszönhetően a Néprajzi Múzeum, amelynek a Városliget szélén megvalósult új épületét hétfő délutántól vehetik birtokba a látogatók.

Orbán Viktor: „Magyarnak lenni jó”

Orbán Viktor: „Magyarnak lenni jó”

Magyarnak lenni jó! – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Néprajzi Múzeum új, városligeti épületének vasárnapi ünnepélyes átadóján.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére