Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elrendelték a Viking Sigyn mögött haladó hajó kapitányának bűnügyi felügyeletét

Bokor Gábor

2020.01.30. 21:21

Elrendelte a bíróság a Hableánnyal ütköző Viking Sigyn szállodahajó mögött haladó Viking Idun hajó kapitányának bűnügyi felügyeletét – tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

A közleményben felidézték, hogy a segítségnyújtás elmulasztásának vétsége miatt indult ügyben a Viking Idun kapitányának bűnügyi felügyeletét indítványozta a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség. Hozzátették: a Viking Idun ukrán kapitányát a Budapesti Rendőr-főkapitányság gyanúsítottként hallgatta ki harmincöt rendbeli segítségnyújtás elmulasztása vétségének megalapozott gyanúja miatt. A férfi idézésére önként jelent meg a rendőrségen, amely őrizetbe vette és kezdeményezte a letartóztatását. A kerületi ügyészség – figyelemmel a gyanúsított önkéntes megjelenésére is – a kapitány bűnügyi felügyeletének elrendelésére tett indítványt, az eljárásban való jelenlétének biztosítása érdekében.

A bíróság megállapította, hogy a gyanú megalapozott és elrendelte a kapitány bűnügyi felügyeletét, azzal a magatartási szabállyal, hogy minden hónapban jelentkeznie kell a rendőrségen. A végzés végleges – áll a közleményben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére