Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elõzetesbe került a devizahiteles, egykori rendõr

Sümeghi Lóránt

2016.05.12. 12:28

Letartóztatták a hatóságok az ex-rendõr Gulyai Tibort, akit csalással és zugírászattal vádol az ügyészség.

Letartóztatták a hatóságok az ex-rendőr Gulyai Tibort, akit csalással és zugírászattal vádol az ügyészség.

A volt rendőr cége, a Két Patrónus Reload Kft. alapvetően devizahiteleseknek nyújtott tanácsadást annak ellenére, hogy Gulyainak még ügyvédi végzettsége sem volt. Vélhetően ez az egyik oka annak, hogy többek között zugírászat miatt is zajlik ellene büntető eljárás - értesült a Magyar Nemzet.

A Fővárosi Törvényszék tájékoztatása szerint azonban már nem védekezhet az egykori rendőr szabadlábon, mivel a bíróság már két héttel ezelőtt elrendelte az előzetes letartóztatását. Értesülések szerint erre azért volt szükség, mert szeptember óta nem jelent meg Gulyai az ellene indított büntetőperek tárgyalásain.

A Két Patrónus cég ügyfelei több ízben panaszt tettek Gulyai Tibor ellen, melyből párat a Magyar Nemzet is közölt:

22 hónapja van az autóm kivonva a forgalomból. Hitegetés, hitegetés hátán. Már ott tartunk, hogy a telefont sem veszik fel."

Mások arról panaszkodtak, hogy a cég kicsalta a pénzüket tanácsadásra hivatkozva, továbbá többen jelezték, hogy a cég Facebook oldalán megjelenőnegatív véleményeket rendszerint törölte Gulyai Kft-je.

Azonban a támadások ellenére a volt rendőr azzal érvelt, hogy több mint három ezer esetben kinullázták a hiteleket ügyfeleikkel kapcsolatban, azonban kijelentését semmilyen hitelt érdemlő bizonyítékkal nem tudta alátámasztani.

(Magyar Nemzet)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére