Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ellenzi a migránsok betelepítését az MSZP egyik önkormányzati képviselõje

888.hu

2016.09.17. 20:17

Ellenzi a migránsok betelepítését az MSZP XV. kerületi önkormányzati képviselõje, aki "hívõ keresztény nõként" mást gondol a kvótanépszavazásról, mint az, aki "nem veszi alapul", hogy a migránsok által képviselt dolgok ellentétesek a keresztényi magatartással - errõl Móricz Eszter az M1 aktuális csatornán beszélt szombat este.

Hozzátette, nem tisztségviselő a pártban, a maga véleményét mondja el, nem a szocialista pártot vagy elnökét, Molnár Gyulát jött képviselni. A szocialista párt demokratikus párt, ha valamely tagjának a pártétól eltérő véleménye van, ami hitbéli meggyőződése, "ezzel semmi probléma nem lehet" - fogalmazott.

A képviselő szerint Magyarország és Európa még nem találkozott "ezzel a népcsoporttal", és ő szeretné, hogy "ne is találkozzanak". 

Mint mondta, szeretné, hogy Magyarországon ne kelljen az iszlám jogrend (saría) érvényesítésétől félnie egy nőnek. Úgy vélte, ha valaki megismeri ezt a törvényrendszert, látja, hogy jelentős fenyegetettséget, biztonsági kockázatot jelent.

(M1)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére