Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ellenzéki roncsderbi: Berki Krisztián rácsodálkozott a valóságra Karácsony Gergely Zuglójában

Bokor Gábor

2019.09.18. 10:28

Az ellenzéki roncsderbi következő állomása: Zugló.

Berki Krisztián a közösségi oldalaira tett ki egy kampányvideót, melyben Zuglóba látogatott el egy romos állapotban lévő társasház udvarára. A videón látni, ahogy a botrányhős celebből lett politikus teljesen kiborul azon, milyen állapotok uralkodnak Karácsony Gergely kerületében.

Hogyan tud így normálisan aludni, ha ilyen állapotok vannak a kerületében?

– tette fel a kérdést Berki Krisztián, aki szerint Karácsony megbukott a XIV. kerületben.

A celeb az egyperces videó tanúsága szerint felső kategóriás ruhákban flangált a romos épületben, és látni lehetett rajta, nem hiszi el, hogy ilyen állapotok uralkodnak Zugló egyes részein. A videóba belekerült egy párbeszéd is, ahol a botrányhős egy helyi lakóval beszélgetett, mely a következőképpen zajlott:

  • Karácsony Gergő 2015 szeptemberében, pont négy éve ígéretet tett arra, hogy lebontja a házat.
  • Berki: De az lehetséges, hogy az ott mondjuk összedől?
  • Férfi: Persze, ha ez nem lenne alátámasztva, akkor összedőlne.

Berki szóba elegyedett az egyik ott lakó asszonnyal is, aki arról panaszkodott a celebnek, hogy nincs fűtés a lakásában. Berki alkalmatlansága itt is megmutatkozott, hiszen nem értette a helyzetet, teljesen váratlanul érte ez az információ. A botrányhős végül egy szeméttel elárasztott parkot filmezett, majd megkérdezte követőitől, szerintük „melyik sikerpolitikus sikerkerületében jár”. Nem meglepő, a válasz Zugló volt, ahol a városvezetésre teljesen alkalmatlan Karácsony Gergely a polgármester.

Az ellenzéki roncsderbi miatt a kormánypártok plakátkampányt indítottak „Budapest nem cirkusz” jelszóval, arra hívva fel a budapestiek figyelmét, hogy Karácsony Gergely, Puzsér Róbert és Berki Krisztián alkalmatlan jelölt, csak szórakoznak a fővárossal.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére