Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elismerte a Párbeszéd, hogy elnökségi ülésükön készült a Karácsony-felvétel

Forisek Ádám

2019.09.29. 18:15

Van egy diszkrét bája annak, hogy választási szövetségben áll a Párbeszéd és az MSZP, közben pedig az elnökségi ülésen ócsárolják a szocialistákat.

A Párbeszéd elnöksége elismerte, hogy Karácsony Gergely múlt héten nyilvánosságra került hangfelvétele a párt elnökségi ülésén készült.

Ez már csak azért is érdekes, mert Karácsony eddig azt állította, magánbeszélgetésről volt szó. Szabó Tímea azonban beismerte, hogy a felvételek a Képviselői Irodaházban a Párbeszéd elnökségi ülésén készültek, és azt is tudni vélik, hogy kiknek a hangja hallható a felvételen.

Továbbra is azt állítják, hogy manipulált és megvágott felvételről van szó, szerintük több ülés anyagaiból vágták össze.

Karácsony Gergely saját őszödi beszédében többek között arról beszélt, hogy Zugló – amennyiben ellenzéki polgármestere lesz – azért járna jól Horváth Csabával, mert a zuglói szocialisták szabad rablását csak egy erős szocialista politikus tudná kordában tartani. Tóth Csaba, az MSZP zuglói elnöke is említésre került a felvételen, mint ahogy Karácsony Gergely mondta, Tóth Csaba többször is megfenyegette őt és családját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére