Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elindult a Szövetség a Közjóért honlapja

888.hu

2021.10.21. 19:20

A konzervatív erők összefogásával létrejött a Szövetség a Közjóért (Alliance for the Common Good – ACG). Az alapító lengyelek és magyarok mellett a szövetséghez csatlakozó olasz, cseh és szlovák partnerek is jelen voltak a szervezet budapesti megalakulásakor.

 

Azért hívtuk életre a szövetséget, hogy azért az Európáért küzdjön, mely civilizációnk nagyságát adta”

– mondta a sajtótájékoztatón Szánthó Miklós. Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint küzdelemről kell beszélnünk, hiszen újra az ideológiai hidegháború korát éljük, az „Isten, haza, család” gondolatisága átfogó támadás alatt áll.

Szánthó, aki egyben az ACG alelnöke is, rámutatott: globalista-föderalista és szuverenista-lokalista erők állnak szemben egymással, és miközben „mi itt, Közép-Európában legyőztük a marxizmust, addig annak egy megújított változata győzelemre jutott Nyugaton”.

Ez vezet a baloldal identitáspolitikai őrületéhez, de ahhoz is, hogy a nyugati, névleg még kereszténydemokrata erők először feladták minden elvüket a hatalomért, majd magát a hatalmat is elvesztették. Ez viszont azt is jelenti, hogy ami az igazi Európából megmaradt, az itt van Közép-Európában. Ennek megőrzéséért fog síkra szállni az ACG.

„Európa különböző részeiből érkező szervezetek egyetlen célból gyűltek össze ma Budapesten – hogy közös koalíciót hozzanak létre az igazi értékek, a szuverenitás, az emberi jogok, a véleménynyilvánítás szabadsága és a tudományos szabadság védelmében” – mondta Karolina Pawlowska, a szervezet elnöke. Kitért arra is, hogy az ACG határozottan ellenzi az emberi jogok relativizálását és felhasználását az emberiség ellen.

Nem elég egyedül cselekedni – ahhoz, hogy valamit valóban megváltoztassunk, együtt kell cselekednünk. Mától a hangunk sokkal erősebb lesz. Kezdeményezésünk nyitott az új tagok előtt”

– buzdított csatlakozásra Pawlowska.

A sajtótájékoztató végén Tymoteusz Zych, az Ordo Iuris alelnöke, Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Patrik Daniska, a szlovák Emberjogi és Családpolitikai Intézet vezetője, Francesco Giubilei, a Nazione Futura olasz think tank elnöke és Jan Gregor, a cseh Szövetség a Családért szervezet alelnöke egy kerekasztal-beszélgetésen részletezte: a szövetség nemcsak tudományos, szellemi téren, konferenciák, kutatások szervezésével lesz jelen, de gyakorlati, politikai síkon is tenni fog a józan ész védelme érdekében.

Elkészült a Szövetség a Közjóért weboldala is, amely ITT található.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Tony Blair a woke-izmus elutasítására szólította fel a brit ellenzéki vezetőt

A volt miniszterelnök arra kérte Keir Starmer brit ellenzéki vezetőt, hogy „utasítsa el a kisebbség ébredését”, ha meg akarja nyerni a következő választást.

Halálosan megfenyegették Kásler Miklóst és családját

Éjjel-nappal civil és egyenruhás rendőrök felügyelik Kásler Miklóst, amióta megfenyegették az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) vezetőjét – írta meg a Blikk.

Az Üdvhadsereget is elérte a woke-izmus

Az Üdvhadsereget is elérte a woke-izmus

A jótékonysági szervezet arra kéri fehér adományozóit, hogy az ünnepi bevásárláskor ne csak adományozzanak, hanem kérjenek bocsánatot a rasszizmusukért.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére