Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elindult a Szövetség a Közjóért honlapja

888.hu

2021.10.21. 19:20

A konzervatív erők összefogásával létrejött a Szövetség a Közjóért (Alliance for the Common Good – ACG). Az alapító lengyelek és magyarok mellett a szövetséghez csatlakozó olasz, cseh és szlovák partnerek is jelen voltak a szervezet budapesti megalakulásakor.

 

Azért hívtuk életre a szövetséget, hogy azért az Európáért küzdjön, mely civilizációnk nagyságát adta”

– mondta a sajtótájékoztatón Szánthó Miklós. Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint küzdelemről kell beszélnünk, hiszen újra az ideológiai hidegháború korát éljük, az „Isten, haza, család” gondolatisága átfogó támadás alatt áll.

Szánthó, aki egyben az ACG alelnöke is, rámutatott: globalista-föderalista és szuverenista-lokalista erők állnak szemben egymással, és miközben „mi itt, Közép-Európában legyőztük a marxizmust, addig annak egy megújított változata győzelemre jutott Nyugaton”.

Ez vezet a baloldal identitáspolitikai őrületéhez, de ahhoz is, hogy a nyugati, névleg még kereszténydemokrata erők először feladták minden elvüket a hatalomért, majd magát a hatalmat is elvesztették. Ez viszont azt is jelenti, hogy ami az igazi Európából megmaradt, az itt van Közép-Európában. Ennek megőrzéséért fog síkra szállni az ACG.

„Európa különböző részeiből érkező szervezetek egyetlen célból gyűltek össze ma Budapesten – hogy közös koalíciót hozzanak létre az igazi értékek, a szuverenitás, az emberi jogok, a véleménynyilvánítás szabadsága és a tudományos szabadság védelmében” – mondta Karolina Pawlowska, a szervezet elnöke. Kitért arra is, hogy az ACG határozottan ellenzi az emberi jogok relativizálását és felhasználását az emberiség ellen.

Nem elég egyedül cselekedni – ahhoz, hogy valamit valóban megváltoztassunk, együtt kell cselekednünk. Mától a hangunk sokkal erősebb lesz. Kezdeményezésünk nyitott az új tagok előtt”

– buzdított csatlakozásra Pawlowska.

A sajtótájékoztató végén Tymoteusz Zych, az Ordo Iuris alelnöke, Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Patrik Daniska, a szlovák Emberjogi és Családpolitikai Intézet vezetője, Francesco Giubilei, a Nazione Futura olasz think tank elnöke és Jan Gregor, a cseh Szövetség a Családért szervezet alelnöke egy kerekasztal-beszélgetésen részletezte: a szövetség nemcsak tudományos, szellemi téren, konferenciák, kutatások szervezésével lesz jelen, de gyakorlati, politikai síkon is tenni fog a józan ész védelme érdekében.

Elkészült a Szövetség a Közjóért weboldala is, amely ITT található.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Magyar segítség Afrikában

Magyar segítség Afrikában

A gyarmatosító nyugat-európai országok a mai napig nem nőtték ki birodalmi felsőbbrendűségüket. Egyszerűen nem értik, hogyan tudnának valódi segítséget nyújtani Afrikában. Elutaztam Kenyába, hogy magam győződjek meg a magyar példa sikeréről.

Megszületett a döntés: jön a gyermekvédelmi népszavazás

Megszületett a döntés: jön a gyermekvédelmi népszavazás

Döntött az Országgyűlés a kormány által kezdeményezett, gyermekvédelmi tárgyú népszavazás elrendeléséről.

Megválasztották az első transznemű képviselőt

Emilia Schneider 2022 márciusában teszi le a képviselői esküt – a politikai korrektség jegyében –, és reméli, hogy határozottan tudja majd képviselni a nők és az LMBTQ-közösség jogait.

A szülők is aggódnak a veszélyes genderideológia miatt

A szülők is aggódnak a veszélyes genderideológia miatt

Egyre gyakoribbá válnak az iskolákban a genderideológiáról szóló előadások és ezzel a gyerekek érzékenyítése. A téma már a brit parlamentben is terítékre került, ahol egy képviselőnő számolt be az ideológia radikális terjedéséről, azt követően pedig számos szülő is megkereste, hogy aggodalmának adjon hangot.

„Amire ők nagyon ki vannak éhezve, ez a Városháza”

„Amire ők nagyon ki vannak éhezve, ez a Városháza”

Újabb videóval jelentkezett Anonymus, aki ígéretéhez híven további részleteket közölt a korrupciógyanús fővárosi ingatlanügyletekről. Az álarcos alak egy tucat olyan ingatlant sorolt fel – köztük a Városházát, a Mocsáros dűlőt, illetve a Tétényi út 63.-at – , amellyel manapság a főváros házal – írja az Origo.

Orbán Viktor levélben gratulált az új cseh kormányfőnek

Orbán Viktor levélben gratulált az új cseh kormányfőnek

Orbán Viktor levélben fejezte ki gratulációját Petr Fialának a Cseh Köztársaság miniszterelnökévé történt kinevezése alkalmából – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére