Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elgurult a gyógyszer a szoci képviselõnél

Nagy Gábor

2018.07.17. 21:00

Bocsánatkérésre szólította fel Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselõt hétfõi parlamenti, csernobili atomkatasztrófát érintõ kijelentései miatt Soltész Miklós, a Miniszterelnökség államtitkára.

Soltész kedden egy sajtótájékoztató keretében felidézte, hogy egy nappal korábban Bangóné interpellálta az Országgyűlésben Rétvári Bencét, az Emmi államtitkárát, aki logikus, érthető és a magyar szakmát megvédő választ adott, illetve kitért arra is, hogy az ügyben tett magyar lépés eredményeként tiltották be az érintett gyógyszereket számos uniós országban. A szoci politikus viszontválaszában azonban úgy fogalmazott:

Tudjuk államtitkár úr, ebben az ügyben Önök ugyanúgy sunyítanak, és lapítanak, mint annak idején a csernobili katasztrófa idején".

Soltész úgy fogalmazott, hogy a felszólalást követően nem véletlenül reagált hevesen. "Amit a képviselő mondott az egyrészt hazug, másrészt ízléstelen".

Hazug, hiszen a Fidesz-KDNP-nek Csernobilhoz semmi köze nem volt, de ízléstelen is, hiszen feltépte a túlélők fájdalmát, illetve azokét is, akiknek hozzátartozójuk elhunyt a katasztrófában

- mondta a politikus.

Később emlékeztetett, hogy annak idején az MSZP elődpártja, az MSZMP és a többi kommunista párt agyonhallgatta a csernobili atomkatasztrófát, aminek következtében sok tízezer, százezer ember sérült meg, betegedett meg, vagy hunyt el. Felszólította Bangóné Borbély Ildikót, hogy kérjen bocsánatot az áldozatoktól, és a hozzátartozóktól, akiket ezzel a hozzászólásával megbántott, megsértett, és megalázott.

Soltész Miklós úgy fogalmazott: Bangóné Borbély Ildikótól megszokták, hogy

szinte minden felszólalása felér egy verbális erőszakkal, s rendszeresen és folyamatosan hazudik különböző témákban, hétfőn azonban végképp elgurult nála a gyógyszer".

Mint ismert, pár hónappal ezelőtt, még a választási kampány kellős közepén Bangóné volt az egyik ellenzéki politikus, aki hitet tett az illegális bevándorlók mellett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére