Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elfogadta a Fidesz az országos választási listáját

Vincze Viktor Attila

2018.02.26. 19:20

A Fidesz országos választmánya elfogadta a Fidesz-KDNP országos listáját.

Az ATV információi szerint a Fidesz országos választási listáján az első 10 hely a következő:

  1. Orbán Viktor
  2. Semjén Zsolt
  3. Kövér László
  4. Novák Katalin
  5. Varga Mihály
  6. Gulyás Gergely
  7. Kubatov Gábor
  8. Németh Szilárd
  9. Balog Zoltán
  10. Harrach Péter

A csatorna úgy tudja: az országos lista első tíz helyén szereplők után többek között a Fidesz szövetségeseinek és a minisztereknek a nevei következnek.

Az első 40 között van Lázár János, Rogán Antal, Lezsák Sándor, Jakab István, Győrffy Balázs, Túri-Kovács Béla, Szatmáry Kristóf, Böröcz László és Farkas Flórián.


Orbán Viktor a választmányi gyűlés előtt, a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választás után elmondta, nem szabad kiengedni, dolgozni kell a győzelemért.

Mint fogalmazott:

Azt a régi tudást kell felidézni, hogy semmit nem adnak ingyen. Mi csak úgy véletlenül, vagy szerencse, vagy a többiek gyengesége révén sose nyertünk választást, ha mi nyerni akartunk, a mi közösségünknek kétszer, háromszor annyi erőt kellett mozgósítania, mint az ellenfeleinknek. Ez most is így van, kettőzött erővel kell dolgoznunk, ez a tanulság, és ezen fogunk dolgozni."

Hozzátette:

El kell hárítani azt a veszélyt, hogy azok kapjanak Magyarországon támogatást, akik bevándorlóországgá fogják alakítani Magyarországot. Tehát az én számomra a választás tétje nem változott: egyetlen dologról szól, hogy bevándorlóországgá alakulunk-e a választás eredményeképpen vagy nem."

Ha a mi közösségünk marad kormányon, akkor Magyarország nem lesz bevándorlóország, ha az ellenfeleink kapnak bizalmat, Magyarország bevándorlóország lesz. Azt szeretném, hogy az emberek ezt a kérdést kellő súllyal és komolysággal fontolják meg. De a lényeg, hogy háromszor annyit kell dolgoznunk, mint most"

– fogalmazott a magyar kormányfő.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére