Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elérkezett az idõ, amikor a magyar baloldal Erdogánékat védelmezi

888.hu

2016.06.02. 14:28

A Hvg, az Index, és a 444.hu egy emberként állt ki a kurdokat hetente bombázó, az ISIS-t támogató török kormány képviselõi mellett.

A török kori Magyarország történelmét nem lehet nem megszállásként értelmezni. L. Simon László örökségvédelmi-államtitkár beszédében „rabságnak, vallási háborúnak, megszállásnak nevezte a török uralmat Magyarországon.” A török diplomáciai testület munkatársai rossz néven vették, hogy L. Simon László nevén nevezte a dolgokat. Mert lássuk be; Magyarország a török korban egyáltalán nem prosperált. A török hódoltság után, emberek millióit kellett betelepíteni a szomszédos országokból az elnéptelenedett területekre. Egyes történészek véleménye szerint a török kor egyenes következménye Trianon. 

A rendezvényről tudósító Kisalföld szerint a török nagykövet annyira megsértődött, hogy el sem ment a rendezvényre. (Honnan tudta, hogy milyen beszédet fog tartani L.Simon? Na mindegy.) 

A török diplomaták érzékenységére kiemelt figyelmet fordító Hvg címlapon robbantotta a hírt,  - melyet amúgy az MTI-től szedtek le, majd egyszerűen manipulálták - , hogy L. Simon újraértelmezte a török kori történelmet. 

Kedves hávégé: a török kori, és úgy az egész magyar történelem elferdítésében leginkább Ti jártok az élen, és kevésbé L Simon. Kíváncsian várom, hogy a szombaton esedékes Trianon-megemlékezésen milyen érvrendszerrel szálltok hadba. 

A Hvg.hu munkatársainak én is Gárdonyit, Arany Jánost, és Zrínyi Miklóst tudok javasolni házi olvasmányként. Kevesebb Heller Ágnest, és több Márait!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére