Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyre többeknek vállalhatatlan a Jobbik elvtelensége

Bokor Gábor

2018.10.06. 22:00

Novák Elõd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke szerint a Jobbik néppártosodása az utóbbi idõszakban az elvtelenség szinonimája lett.

Az Echo TV megszólaltatta Novák Elődöt a Mi Hazánk Mozgalom alelnökét azzal kapcsolatban, mit gondol arról, hogy kizárták Volner Jánost és vele együtt kilépett még további két képviselő is. 

Novák nem zárta ki, hogy a három politikus majd a Toroczkai-féle új mozgalomhoz pártol át. 

Papírforma, hogy újra és újra vannak olyan képviselők, akik a lelkiismeretükre hallgatnak, és nem tudják vállalni azt az utat, amelyen a Jobbik elindult"

– mondta Novák Előd, aki szerint az úgynevezett néppártosodás az utóbbi időszakban az elvtelenség szinonimája lett

Péntek reggel szivárogtatta ki a Figyelő Volner Jobbiknak címzett levelét, melyben a politikus azt írta, hogy a Jobbikban most zajló folyamatoknak az égvilágon semmi közük nincs az általa is támogatott néppártosodáshoz, ahogyan a nemrég elfogadott kiáltványhoz sem.

A Jobbik elnöke és elnökhelyettese minden eddiginél erősebb szövetséget kíván kötni az önmagát alapító nyilatkozata szerint liberális, balközép pártként meghatározó, aktuálisan az önfelszámolás útján haladó LMP-vel. Ezzel a szövetséggel immár nyíltan felvállalva létrejönne a Jobbik balliberális oldallal történő összeborulása. És ez még csak a kezdet"

– írta Volner, aki a pártvezetés szemére veti azt is, hogy Soros szervezeteivel és a DK-val szövetkeznek annak ellenére, hogy pontosan ismerik Soros és Gyurcsány valódi arcát. 

A képviselő szerint a párt katasztrofális állapotban van, a tagság jelentős része otthagyta azt. Sneider és Gyöngyösi szemére veti, hogy elüldözték a pártból Dúró Dórát, és szinte mindenkit, aki a vitatott tisztaságú tisztújításon Toroczkaiékat támogatta.

A párt frakcióülést tartott még pénteken, mely csak késő este ért véget. A végső döntés alapján kizárták a képviselőcsoportból a pártot élesen támadó Volner Jánost. Két másik képviselő pedig önszántából hagyta ott a Jobbikot. 

Volner szombaton jelentette be, hogy bár a párt kötelezte arra, hogy visszaadja mandátumát, ő erre nem hajlandó. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére