Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyre nagyobb a káosz Gyurcsányné nyugdíjcsaló titkárnője körül

Nagy Gábor

2019.08.05. 08:58

V4NA: nyugdíjcsalás gyanúja merül fel Gyurcsányné portugál asszisztensének alkalmazásánál.

Ismert, Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége egy lebukott, korrupt portugál asszisztenst dolgoztat Brüsszelben. Dobrev pártja, a Demokratikus Koalíció (DK) a hírre reagálva azt írta: egyetlen politikusuk sem tudott arról, a pártelnök felesége egy lebukott, korrupt asszisztenst foglalkoztat.

Portugál politikusbűnözőt alkalmaz Gyurcsányné Brüsszelben

Az uniós választást követően július elején Strasbourgban megalakult az új Európai Parlament, így a képviselőknek lehetőségük nyílt asszisztenseket maguk mellé venni. Az uniós szerv honlapján található információk alapján a politikusok maguk választhatják meg munkatársaikat, akiknek a foglalkoztatására maximum havi 24 526 euró összeget különít el az EP.

A V4NA nemzetközi hírügynökség által megkérdezett jogi szakértő, ifj. Lomnici Zoltán szerint felmerülhet a nyugellátással kapcsolatos csalás gyanúja is, az Observador portugál újság szerint ugyanis azért alkalmazhatták José Alberto Alves Pereirát néhány hónapra, hogy a tisztviselőnek éppen meglegyen az uniós nyugdíjhoz előírt szolgálati jogviszonya.

Továbbra is nyitott a kérdés: kapott-e valamit cserébe Gyurcsányné a portugál szocialistáktól, és ha igen, mit, hogy korrupt képviselőjüket alkalmazta, és vajon összefüggésben lehet-e azzal, hogy az európai szocialisták (S&D) Gyurcsánynét EP-alelnöknek jelölték?

(Origo)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére