Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyetértési pontok jöhetnek létre a nemzeti konzultáció nyomán

888.hu

2021.07.05. 10:30

A nemzeti konzultáció fontosságáról beszélt Deák Dániel az M1 műsorában.

 

A nemzeti konzultáció nyomán egyetértési pontok jöhetnek létre a lakosság és a kormányzat között fontos magyar belpolitikai és európai kérdésekben egyaránt – jelentette ki Deák Dániel a XXI. század Intézet vezető elemzője az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

Deák Dániel elmondta, a kormányzat már tizenegyedszer kéri ki az emberek véleményét nemzeti konzultációval, amely fontos szerepet kapott – többek között – az alaptörvény megalkotásában is.

Az elemző kiemelte:

az ellenzék, miközben korábban folyamatosan támadta és pénzkidobásként jellemezte a nemzeti konzultáció intézményét, az elmúlt időszakban maga is indított hasonló akciókat.

Ugyanakkor az általuk felvetett témák nem mozgatták meg az embereket és a konzultációik rendre érdektelenségbe fulladtak. Példaként említette a Fudan egyetemről tartott fővárosi konzultációt, amelyben – folytatta – az ívet egy többmilliós városban csak néhány tízezren töltöttek ki.

Ennek az érdektelenségnek az az oka, hogy a baloldali politikusok már nem is foglalkoznak a kérdéssel – vélekedett Deák Dániel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére