Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy tucat migránst fogtak Szegeden

Határvadász

2019.07.16. 21:00

Sűrű két nap áll a magyar rendőrök mögött.

A rendőrök csütörtökön Szeged közigazgatási területén két iráni és négy afgán állampolgárt tartóztattak fel. Ezt követően a járőrök előbb egy észak-macedón, majd egy szerb honosságú kamionban további három-három határsértőt találtak megbújva a Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő tehergépjármű-termináljában. Ellenőrzésük során férfiak afgán állampolgárnak vallották magukat – írja a police.hu. A határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Nagy volt ma a „forgalom” Csongrád megyében

A Kiszombor Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2019. július 16-án 5 óra 30 perckor fogták el a két határsértőt a település közigazgatási területén. A férfiak szír állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a kirendeltségre előállították őket, velük szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Bács-Kiskun megyében sem unatkoznak a rendőrök

Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Vasúti Határátkelőhelyen egy Szerbia irányából belépő személyvonat átkutatása során a rendőrök 2019. július 15-én 22 órakor három külföldit találtak, akik afgán állampolgárnak vallották magukat. A férfiak a vonat alvázára felkapaszkodva, jogellenesen próbáltak Magyarországra jutni.

Egy órával később a Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások Katymár közigazgatási területén tizenkét külföldit tartóztattak fel. Az illegális migránsok afgán, bangladesi, pakisztáni és indiai állampolgárnak vallották magukat.

Másfél óra múlva – 2019. július 16-án 0 óra 20 perckor – Hercegszántó közigazgatási területén újabb két illegális migráns tartóztattak fel az rendőrök. Egyikük szír, a másik férfi pedig líbiai állampolgárságúnak vallotta magát.

Az illegális migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Baranya megyében is illegális migránsokat fogtak a rendőrök

Forrás: police.hu

A rendőrök 2019. július 16-án 11 óra 45 perckor tíz illegális migránst tartóztattak fel Kölked térségében.

A férfiakból álló csoport tagjai afgán, szír és pakisztáni állampolgároknak vallották magukat. A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni.

Velük szemben az intézkedések folyamatban vannak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére