Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy politikus sosem minősítheti a választópolgárokat

888.hu

2022.01.14. 18:20

A baloldal az elmúlt időszakban az infláció mértéke miatt támadta a kormányt, most, amikor egy újabb lépés történik, és élelmiszerárstopot vezet be a kabinet, megint azt tapasztaljuk, hogy semminek nem tudnak örülni, semmit sem tudnak támogatni – fejtette ki véleményét a Fidesz-KDNP szóvivője a Mediaworks Hírcentrum podcast adásában. Nacsa Lőrinc Heiter Dávid Tamással beszélgetett.

 

Az online pénztárgépek miatt minden boltban – a nyilvántartások miatt – lehet tudni, hogy milyen áron adta a nagykereskedelmi lánc, a kisbolt, az éjjel-nappali és így tovább, ezeket a termékeket, most azon az áron kell adniuk, amikor akkor adták” – fogalmazott Nacsa Lőrinc a élelmiszerárstop kapcsán.

A Fidesz-KDNP szóvivője kifejtette: „a baloldal az elmúlt hónapokban rendszerint támadta a kormányt az inflációval, nem vették figyelembe azt, hogy ez az egész országban, az egész világon, Európában is tendencia. Az árak mennek fölfelé. (...) Ez egy ideig-óráig tartó inflációs hatás, de tény, hogy ezzel kezdeni kellett valamit”.

Most, amikor egy újabb lépés történik az élelmiszerek területén, megint azt a magatartást tapasztalhatjuk a baloldal részéről, hogy ők semminek nem tudnak örülni”

– hangsúlyozta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére