Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy napig tartott az új menetrend a BKV-nál

888.hu

2020.04.01. 14:30

Karácsony Gergely gyorsan belátta, hogy óriási baklövést követett el a BKV azzal, hogy szombati menetrendet vezetett be a munkanapokon. Vitézy Dávid, a Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója közösségi oldalán hosszasan érvelt a döntés ellen, de a Fidesz is felszólította Karácsonyt, hogy ne zsúfolja össze az embereket a járatokon. 

Tiszavirág-életű és – a baloldaltól megszokottan – totálisan átgondolatlan volt a BKK döntése a menetrenddel kapcsolatban. A járatritkításokkal ugyanis még a hülyének is világossá válik, hogy ezáltal növelik a fertőzés kockázatát az utasok számára.

Arra utasítottam a BKK-t, hogy a szombati menetrendhez képest bizonyos járatoknál annál nagyobb járatsűrűséggel álljanak ki

– írta Karácsony.

Karácsony a menetrend életbelépésének napján belátta, hogy felelőtlen döntést hoztak, ezért elfogadta a kormány javaslatát az ügyben, miután sok tízezer munkába járó ember jogosan felháborodott a körülményeken.

Pont azok maradtak a buszokon és azok járnak dolgozni, akik műszakos munkarendben dolgoznak, azaz ebben a helyzetben is helytállnak az emberekért a kórházakban, áruházakban, üzemekben. Ezek az emberek a közüzemeket biztosító munkahelyekre tartanak reggel 5 és 7 között. Ilyenkor az utasforgalom lényegesen magasabb, mint a szombati. Ráadásul nem is lehet a korábbi módon mérni az utasszámot: a járványhelyzet és a tömeges megbetegedések küszöbén a még most is munkába járó emberek joggal várják el, hogy tarthassanak legalább két méter távolságot utastársaiktól

– írta Facebook-oldalán Vitézy.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére