Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy meleg olvasónk a népszavazásról

Horváth József György

2016.10.01. 18:58

Kaptunk egy olvasói levelet. Csaba is nemmel fog szavazni. Érdemes elolvasni, hogy miért.
Miért fogok NEM-mel szavazni október 2-án? Itt a válasz:

Nemmel fogok szavazni, ez számomra nem is kérdés. Hogy mégis miért nemmel az már egy lényegesen nehezebb kérdés. Hosszasan írhatnék értékekről, demokráciáról, szubszidiaritásról, jogállamiságról, szabadságról, a józan észről. Éjszakába nyúlóan sorolhatnám a tényeket és adatokat, amik egyértelműen ösztökélnének a NEM-re.

Idézhetném a liberális Frits Bolksteint: „A jelenlegi jogrend az államra bízza annak eldöntését ki lakhat területén. (…) Túl nagy bevándorlás esetén megvalósíthatatlanná válnak a bevándorolt kisebbség politikai céljai. A húszas években megszigorították az Egyesült Államokba való bevándorlás feltételeit, és ez megkönnyítette az ott élő bevándorolt kisebbségek beilleszkedését.”  Vagy a kereszténydemokrata Barankovics István szavait is elővehetnénk: „Ma, amikor világnézetek harca dúl a kereszténység egyetemes kultúrjogának képviselete és kultúrszerepének ismerete nemcsak önmagunk, hanem elődeink, embertársaink, a jövő nemzedékek és az Isten iránt is annál nyomósabb kötelességünk, minél erőteljesebben fejlődnek föl a kereszténységtől idegen világnézetek.”

Azonban a kérdést – miért nem? – ennél személyesebb megközelítés segítségével is meg lehet válaszolni. Ezt is fogom tenni, de előtte nem mehetünk el szó nélkül egy apróság mellett:

A NEM-pártiakon sok magát liberálisnak tartó személy és szervezet kéri számon a szolidaritást, a humanitást, az igazságosságot, a jogállamiságot. Miközben ezek a személyek és szervezeteik sok ezer ember haláláért felelnek azzal, hogy mind a nemzetközi, európai és magyar joggal ellentétes vonulásra ösztökélik a migránsokat, ami közben sokuk az életét veszti. Miközben, ha pénzről van szó, az ő pénzükről, akkor bátran puszi-pacsiznak olyan vezetőkkel, akik miatt naponta sok férfit, nőt és gyereket végeznek ki. Az arab világnak ma megvannak a maguk koncentrációs táborai, gulágjai és Mansfeld Péterei is… Ez a „liberálisokat” nem zavarja. Meg kell dolgozni a Gyurka-pénzekért.

De térjünk most vissza arra, hogy miért fogok október 2-án nemmel szavazni. Meleg vagyok, Budapesten születtem és azóta is itt élek. Főleg online ismerkedek, így sok nem budapestivel is szoktam beszélgetni. Tavaly nyáron is beszélgettem néhány vidékivel, többek között szegediekkel és pécsiekkel is.

Szinte kivétel nélkül számoltak be arról, hogy a Magyarországon átvonuló horda, hogyan zaklatja az embereket, őket is. Sajnos nem mindegyik történet ért végett a szóbeli inzultusoknál vagy a tapizásnál… Egyikőjük elmesélte, hogy három arab durván molesztálta. Nem volt hír a médiában, hogy is lett volna, a családja sem tudja, hogy egy nyári éjjelen miért szakadtan és feldúltan, remegve érkezett haza. A családja előtt sem vállalja a másságát, majd pont ismeretlen emberek előtt fogja részletezni, hogy mit tett vele a három muszlim...

Én ezért fogok NEM-mel szavazni. Mert NEM akarom, hogy nekem, a családomnak, a barátaimnak, a szeretteimnek, a honfitársaimnak vagy bármelyik embertársamnak baja essen azért, mert a szomszédjába kényszerített egy vadállatot a Bizottság bürokrata gépezete!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére