Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Durván beégett a momentumos polgármesterjelölt Terézvárosban

Zelenka Dóra

2019.10.13. 18:50

A Fidesz várja Soproni Tamás bocsánatkérését, illetve az internetes lapok helyreigazítását.
Soproni Tamás négy hónapig tartó, hazugságokra épülő kampánya újabb szintet lépett azzal, hogy ma, a választás napján Facebook-bejegyzésében burkoltan csalással vádolta meg a Fideszt

– olvasható a Fidesz közleményében.

Az ellenzéki polgármesterjelölt azt állította, hogy az ellenzék legerősebb szavazóköreiben duplán osztottak 150 választópolgárnak szavazólapot, ezért ezeket meg kell semmisíteni, s ugyanennyi szavazatszámot le kell majd vonni mindkét jelölttől.

A helyi választási iroda közleményéből azonban kiderül, hogy mindössze nyolc választópolgár kapott rosszul szavazólapot, s közülük három esetében még időben észrevették a szavazatszámlálók a hibát. Tehát Soproni megint lyukra futott, viszont a balliberális sajtó már egyértelmű csalásról ír. Ezért várjuk Soproni bocsánatkérését, illetve az internetes lapok helyreigazítását” – olvasható a Fidesz közleményében.

Fun fact: a hvg.hu Aktuális című rovatában még mindig „150 szavazatot levonnak mindenkitől Terézvárosban” címmel van fent a cikk, bár a végére odatettek egy rövidke frissítést.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére