Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dúró Dóra felháborodott, hogy egykori pártja képes volt pont október 23-án szelfizni Gyurcsánnyal

MTI

2020.10.26. 16:30

„Gyurcsánnyal közös nyilatkozatot kiadni október 23-ára túlmegy mindenen, amit eddig a Jobbik csinált” – nyilatkozta Dúró.

A Mi Hazánk parlamenti képviselője a következő nyilatkozatot tette:

A 2006. őszi események törésvonalat, identitás-meghatározó szerepet játszanak az életünkben, a magyar politikában.

Emberek szemét kilőtték, békés tüntetőkkel szemben követett el tömeges jogsértést a saját rendőrségünk, és az elmúlt harminc év legjelentősebb tüntetés-sorozatára került sor Budapest utcáin, mert az akkori miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc hazudott »reggel, éjjel meg este«.

Sokunk életében és a magyar politikában is új korszak kezdődött, amikor a kommunisták utódai vérbe fojtották az 1956-os, antikommunista forradalom 50. évfordulóját.

A Jobbik azok nélkül az események nélkül és azok nélkül az emberek nélkül, akik akkor az utcákon önfeláldozóan harcoltak, nem erősödött volna meg, nem jutott volna a Parlamentbe.

A Gyurcsány elleni tüntetések vezető szerepéből eljutni oda, hogy a volt KISZ KB titkárral, az 1956-os forradalom 50. évfordulójának vérbe fojtójával és az MSZMP utódpártjával közösséget vállalnak október 23-án, azt jelenti, hogy megtagadják az antikommunizmust és megtagadják a 2006-os politikai generációt.

A Mi Hazánk nem teszi: ahogy elnökünk és több vezető politikusunk is vezető szerepet vállalt akkor a kommunista zsarnok elleni harcban, nincs ez másképp most sem. Gyurcsány Ferencet nem hatalomra, hanem börtönbe kell juttatni. Ennek elmaradása, az elszámoltatás hiánya pedig egyértelműen a Fidesz felelőssége.

Dúró Dóra
elnökhelyettes
Mi Hazánk Mozgalom
Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére