Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Donald Trump Szijjártó Péter szavait méltatta közösségi oldalán

888.hu

2022.10.31. 15:50

Szijjártó Péter külügyminiszter, a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) nemzetközi miniszteri konferenciáján való felszólalása után exkluzív interjút adott a konzervatív Daily Caller nevű újságnak. Az interjú során a külgazdasági és külügyminiszter azt mondta, hogy ha Donald Trump lett volna ismételten az elnök 2020-ban, akkor szerinte nem tört volna ki az orosz-ukrán háború. Az interjút követően Donald Trump a saját közösségi oldalán, a Truth Social-on megoszotta a Szijjártóval készült interjút. A volt amerikai elnök, aki jó eséllyel újra fog indulni a posztért, azt írta azt interjúhoz fűzött megjegyzésében, hogy „100 százalékban helyes” Szijjártó Péter állítása – írja az Origo.hu.

 

Szijjártó Péter a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) nemzetközi miniszteri konferenciáján interjút adott a neves, konzervatív Daily Caller nevű amerikai újságnak.

Az interjúban különböző, az Egyesült Államokat és Európát érintő kérdésekről, köztük az ukrajnai háborúról is beszélt. Magyarország külügyminisztere részben Joe Biden amerikai elnököt okolta az Ukrajna és Oroszország között jelenleg zajló háborúért a Daily Callernek adott szerdai exkluzív interjújában.

A külügyminiszter véleménye szerint ha a 2020-as választás másképp alakult volna, akkor nem lenne háború.

Az interjú során Szijjártó világossá tette, hogy szerinte ha Donald Trump volt elnök és Angela Merkel volt német kancellár még mindig hatalmon lenne, akkor a háború nem kezdődött volna el.

 

Szeretném hangsúlyozni, hogy én tényleg hiszem, hogy ha ő (Trump) maradt volna hatalmon, akkor a háború nem tört volna ki.”

– mondta az interjúban a külügyminiszter.

Az interjú megjelenését követően Trump méltatta Szijjártó Péter szavait. Mivel az egykori elnök még tiltva van mind a Twitteről, mind a Facebookról, ezért az általa létrehozott közösségi oldalon, a Truth Social-on osztotta meg a Szijjártóval készült interjút.

Bejegyzésében azt írta, hogy a magyar külügyminiszter állítása

100 százalékban helyes.”

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére