Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Deutsch: Egész Európában meg kell állítani a bevándorlást

Ányos Miklós

2020.01.03. 18:00

A Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselői 2020-ban azt tartják a legfontosabb feladatuknak, hogy egész Európában megállítsák a bevándorlást – mondta Deutsch Tamás, a kormánypártok brüsszeli delegációvezetője pénteken.

A politikus emlékeztetett, a Fidesz-KDNP tavalyi rekord részvétel mellett zajló EP-választáson aratott rekord győzelmet, aminek eredményeként a megszerezhető 21 képviselői helyből 13-at elnyert. A magyar választók ezzel a felhatalmazással – az Európába irányuló bevándorlás megakadályozása mellett – azt is kötelezettségként írták elő a kormánypártoknak, hogy tegyenek meg mindent a keresztény európai életforma és a magyar nemzeti érdekek védelme érdekében.

Folyamatosan növekszik az Európát fenyegető migrációs nyomás, a kontinens nyugati felének pedig új és súlyos problémákkal kell szembenéznie az elmúlt négy év teljesen elhibázott befogadó politikája miatt. Példaként említette, hogy szilveszterkor nagyrészt illegálisan Németországban tartózkodók több német településen is petárdákkal fenyegettek német polgárokat. Deutsch szerint ebben az esetben mindössze az jelent újat, hogy azt a német média nem próbálta eltagadni, mint a korábbi kölni szilveszteri tömeges zaklatási ügyet.

Az Európai Uniónak egy olyan új szabályozást kell kialakítania, amely egyszer és mindenkorra leveszi a napirendről a migránsok betelepítését, illetve kötelező áttelepítését, továbbá tartalmazza az unió külső határainak megerősítését, a menedékkérelmek azokon kívül elbírálását, valamint a korábban illegálisan ide érkezettek kitoloncolását. Deutsch, biztos abban, hogy ennek az új migrációs szabályozásnak a vitájában nagyon durva támadások érik majd Magyarországot, a magyar kormányt és a Fidesz-KDNP-t.

Az EP-képviselők előtt álló fontos feladatként említette még az unió következő, 2021-2027 közötti időszakról szóló költségvetésének elfogadását. Hangsúlyozta, hogy egy igazságos, a magyar polgárok érdekeit figyelembe vevő büdzsére van szükség. Elengedhetetlen kritériumnak nevezte, hogy az EU költségvetése legfeljebb csak annyival csökkenjen, amennyit az Egyesült Királyság kilépése indokol. Emellett a kohéziós, valamint az agrár- és vidékfejlesztési források sem csökkenhetnek a jelenlegi ciklushoz képest, az új elképzelésekre, így például a klímavédelemre pedig új forrásokat kell biztosítani.

Deutsch szerint bővítési fordulatra is szükség van. Világos céldátumot kell kijelölni Szerbia, valamint Montenegró csatlakozási tárgyalásain, Észak-Macedónia és Albánia esetében pedig – a korábbi ellentétes döntést felülbírálva – el kell kezdeni a csatlakozási egyeztetést. Az elmúlt évtized egyik legkomolyabb magyar diplomáciai sikerének nevezte, hogy Várhelyi Olivér személyében magyar biztos felel az unió szomszédság- és bővítéspolitikájáért.

A képviselő az uniós gazdaságpolitika területén is fordulatot sürgetett, mivel szerinte a Juncker-bizottság olyan elhibázott lépéseket tett, amelyek miatt Brüsszel alig tudott kivergődni a válságból, több elemző pedig már újabb válság jeleit látja. Magyarország a hetedik egymást követő évben tudta felülmúlni gazdasági növekedésben az uniós átlagot, azaz hét éve folyamatosan közelebb kerül az európai átlagos fejlettségi szinthez. Ennek a fejlődésnek a lelke pedig az adócsökkentésre épülő gazdaságpolitika, amit meg kell védeni. Amikor az ellenzék európai adóharmonizációról beszél, az a gyakorlatban egy Brüsszelben meghatározott adóemelést jelent. Deutsch szerint a klímavédelem területén is konkrét cselekvésre van szükség, az EU-nak forrásokat kell rendelnie ambiciózus klímavállalásaihoz.

A magyar nemzeti érdekek következetes védelmét is a Fidesz-KDNP fontos feladatának nevezte. Ezzel szemben a magyar ellenzék EP-képviselői a hazájuk ellen politizálnak, folyamatosan és egyre agresszívabban áskálódnak Magyarország ellen – mondta.

Kivétel nélkül minden kérdésben amellett emelnek szót, úgy szavaznak, hogy az a magyar emberek érdekeivel ellentétes

Kiemelte, ezek az ellenzéki képviselők egymással egyeztetve azon dolgoznak az EP-ben, hogy Magyarországgal szemben egy újabb 7-es cikkely szerinti vagy ahhoz hasonló eljárás induljon. Ezt bizonyítja, hogy az EP baloldali és liberális frakció csak úgy járultak hozzá a máltai kormánykörökig vezetői politikai gyilkosság tárgyalásához, ha januárban Magyarország ügyét is napirendre veszik. Deutsch szerint ezért a következő hónapokban az összes Magyarországgal kapcsolatos megmosolyogtató politikai sci-fi napirendre kerül majd Brüsszelben. Az eddig senki által nem ismert intézetek és civil szervezetek pedig a magyarországi jogállamiság sérelmét bemutató, indulatos tirádákat jelentetnek majd meg a kormányt gyalázó magyar ellenzéket másolva.

A Sargentini-jelentés hazugságcunamijának több eleme is lelepleződött a Magyarországgal szemben indított hetedik cikkely szerinti eljárásban. Az európai bíróság például kimondta, a menedékkérelmek tranzitzónában történő elbírálása nem számít fogvatartásnak, a Korrupciókutató Intézet pedig valótlan állításokat közölt a közbeszerzésekről. Deutsch kérdésre elmondta, szeretné, ha valamennyi parlamenti párt részt venne egy olyan törvénymódosítás megfogalmazásában, amely hozzájárulhat a teljesen agyament álhírek eltűnéséhez a különböző közösségi oldalakról.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

2021 végéig készül el a Via Carpatia utolsó magyarországi szakasza

Jövő év végéig elkészül a Via Carpatia utolsó magyarországi, Miskolctól a szlovák határig vezető szakasza, és már idén nyáron átadják a Románia határa felé vezető szakaszt –közölte Mosóczi László államtitkár szombaton a lengyelországi Krasiczynben, a Kárpátok Európája című nemzetközi konferencián.

Újabb alagutat fedeztek fel a déli határon

Újabb alagutat fedeztek fel a déli határon

Ismét egy nyílást találtak Csikéria külterületén, egy áteresz mellett – írja a Police.hu.

Micsoda nap volt: Sorosék tüntetésre készülnek, Baranyi Krisztina fizettetni akar, Stockholmban migránsok bűnöznek

Micsoda nap volt: Sorosék tüntetésre készülnek, Baranyi Krisztina fizettetni akar, Stockholmban migránsok bűnöznek

A mai nap sem telt el eseménytelenül: a teljes magyarországi Soros-birodalom felsorakozott a vasárnapi tüntetés mögött, amelyet a gyöngyöspatai kártérítés kikényszerítéséért rendeznek, Ferencváros független polgármestere 100 milliós közterülethasználati díjat követel. Továbbá kiderült, hogy Stockholmban a bűnbandák vezetői migránsok.

Náciznak a náci-mentegetők

Náciznak a náci-mentegetők

Ha létezik gusztustalan, elvtelen és vállalhatatlan politikai tett, akkor ez az.

Színt váltanak a britek

Márciusban kezdődik a hagyományos kék brit útlevelek kibocsátása Nagy-Britanniában – közölte a brit belügyminisztérium.

Nem-semleges lesz a Google képfelismerője

Nem-semleges lesz a Google képfelismerője

Véget vetnek a cégnél a férfiak és a nők uralmának.

Gyerekekkel tüntetne Soros egyik hazai szervezete

Diákokat és kiskorú gyerekeket buzdít sztrájkra a Társaság a Szabadságjogokért Soros közeli civil szervezet egyik aktivistája – számolt be róla a Hír Tv.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére