Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Deutsch: a magyar baloldal változatlanul a háború pártján áll

888.hu

2022.04.24. 12:00

A választások óta eltelt időszak annak bizonysága, hogy a baloldalon mindent változatlanul úgy akarnak folytatni, mint ahogy a saját politikai tevékenységüket április harmadikáig – közölte Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) delegációjának vezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

 

Deutsch Tamás az ellenzéki Tordai Bence ukrajnai fegyverszállításokat sürgető szavait magyarázva beszélt arról, hogy a baloldal háborúpárti.

Az EP-képviselő az interjúban beszélt arról is, hogy a magyar baloldalnak tudomásul kell vennie, a választópolgárok felállítottak a magunk mögött hagyott évtizedben olyan minimumokat, amelyeknek meg kell felelnie minden közéleti szereplőnek, politikai pártnak és közösségnek is.

Deutsch Tamás azt mondta: a közösségi médiában azért volt indokolt „kellő határozottsággal, tömörséggel, őszinteséggel és keménységgel” megfogalmaznia véleményét a magyar baloldal katasztrofális választási szerepléséről,

mert lassan három hét telt el az országgyűlési választások óta, de láthatóan nem néznek szembe a történtekkel.

 

Kiemelte: az elmúlt három hét azt is világossá tette, hogy Gyurcsány Ferenc a magyar baloldal első számú vezetője.

A képviselő szerint az elmúlt hetek arról is szóltak, hogy a történelmi vereséget szenvedő baloldal megszorító politikát követel a történelmi választási sikert elérő Fidesztől-KDNP-től.

Deutsch Tamás úgy látja, hogy a nemzeti gondolat, a nemzeti elkötelezettség, a hazaszeretet ügye iránti fogékonyság nem jellemzi a magyar baloldalt, ebből adódóan nehéz kialakítani bármiféle kooperációt a kormányerő és az ellenzék között.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére