Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Demeter Márta ügye az ügyészséghez kerül

Bokor Gábor

2018.10.19. 21:00

A Fidesz parlamenti frakciója pénteki közleményük szerint az ügyészséghez fordul Demeter Márta országgyûlési képviselõ ügye miatt.

A frakció megvizsgálta az LMP-s Demeter Márta ügyét, amelyben nem nyilvános adatokat tett közzé és hamisított meg politikai haszonszerzés céljával"

– kezdi pénteki közleményét a nagyobbik kormánypárt frakciója, majd azzal folytatják, hogy álláspontjuk szerint ezért több bűncselekmény gyanúja is felmerülhet.

Demeter Márta egy Benkő Tibor honvédelmi miniszterhez beadott írásbeli kérdésében azt írta, iratbetekintése során kiderült, hogy a honvédség Airbus A319-esén kiképzőrepülés keretében utazott Orbán Flóra, Orbán Viktor miniszterelnök lánya Páfoszról. 

A megnevezett lány nem a kormányfő, hanem a Cipruson szolgáló egyik magyar katona gyereke"

– buktatta le az extrém Fake News-oláson kapott politikust azonnal a Kormányzati Tájékoztatási Központ. 

Demeter nyilvánvaló kamu sztoriját egyből az egész ellenzéki sajtó átvette, bármiféle kritika, utánanézés vagy bármi hasonló nélkül. 

 

Csúnyán pofára esett az őrjöngő balliberális propagandamédia

Ismét bebizonyosodott: a balliberális sajtótermékek bármit megtesznek a kormány lejáratása érdekében, legyen az bármennyire aljas.

Mint ismert, Cipruson van egy magyar katonai kontingens. Egy ENSZ-misszió keretében több mint egy évtizede teljesítenek szolgálatot ott magyar katonák. Ezt a kontingenst cserélték most le, új katonák érkeztek. Hazatért Orbán L. százados is, aki engedélyt kért, hogy a géppel szállítassa haza feleségét és Flóra nevű kétéves kislányát. A látogató család ilyetén hazaszállítása nem egyedi külföldi missziók esetén.

Az üggyel kapcsolatban Kocsis Máté, a párt frakcióvezetője azt mondta tegnap, hogy nem történt más, mint Demeter Márta a képviselői megbízatását felhasználva politikai haszonszerzés reményében, a hazája szolgálatában álló magyar katonát, családját és kétéves kislányát hamis hírbe hozta.

Mindezt azért, hogy a magyar miniszterelnök lányáról, aki szintén kiskorú, olyan hamis képet fessen, ami Demeter számára politikai előnyt hozhat"

– fogalmazott.

Kocsis szerint Demeter Márta nemcsak megszegte az esküjét, nemcsak alaptalanul rágalmazott ártatlan embereket, hogy ezáltal a miniszterelnököt és családját rossz színben tüntesse fel, hanem bebizonyította, hogy teljesen alkalmatlan arra, hogy a magyar Országgyűlés képviselője legyen. Arra meg pláne, hogy a honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöki pozícióját töltse be.

Amennyiben az LMP politikusa nem távozik a magyar Országgyűlésből, felszólítjuk az LMP frakcióját: hívja vissza a rendészeti bizottság alelnöki székéből, illetve tagjai sorából alkalmatlanság miatt!"

– tette hozzá.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére