Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Demagóg fotóval hergel a DK | KÉP

888.hu

2020.03.18. 11:30

Gyurcsányék nem bírnak magukkal.

Egy családon belüli erőszakot ábrázoló fotóval hívja fel a figyelmet a Demokratikus Koalíció arra, hogy „egy magyar ember megélhetése sem kerülhet veszélybe” – szúrta ki a Magyar Nemzet.

Gyurcsányék közösségi médiás bejegyzésükben hozzáteszik:

A kormány nem engedheti meg, hogy akár egy ember is tönkremenjen anyagilag a veszélyhelyzet kihirdetése miatt.

Egyszerű kereséssel kideríthető ugyanakkor, hogy a Gyurcsány Ferenc pártja által használt fotót a családon belüli erőszakkal kapcsolatos tartalmaknál szokták használni.

A Magyar Nemzet cikke megjegyzi, hogy a magyar családokat rossz fényben feltüntető képen kívül a DK válságkezeléssel kapcsolatos felszólító hangneme is visszatetsző. Azontúl, hogy nem a veszélyhelyzet hazai elrendelése, hanem a világméretű járványhelyzet a felelős a komplett iparágak leállásért, azt sem szabad elfelejteni, hogy amikor Gyurcsány Ferenc lemondott a kormányzásról, több mint négyszázezer magyar volt munka nélkül, az államháztartás a csőd szélén állt.

A most a családokért aggódó volt miniszterelnök arra sem akar emlékezni, hogy kormányzása idején a hónapról hónapra drasztikusan emelkedő törlesztőrészletű devizahitelek több mint hárommillió embert érintettek. Gyurcsány megszüntette az egy- és kétgyermekesek családi adókedvezményét, és utolsó javaslatainak egyikeként meg akarta adóztatni a családi pótlékot is, amit az Alkotmánybíróság akadályozott meg.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére