Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Deák Dániel: Ha ma lenne a választás, kényelmes többséggel nyerne a Fidesz

888.hu

2021.07.13. 19:00

Felfelé ívelő időszak van, én pedig nem nagyon tudok mondani olyan kormányerőt, amely 6-7 százalékos éves növekedés mellett elvesztett volna egy választást – nyilatkozta Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezetője a Mandinernek.

 

A pandémia alatt sok európai ország kormánya került nehéz helyzetbe. A magyar kormány népszerűsége is csökkent egy időben, de a hatékony védekezést látva nyárra megint sokat erősödött a kormánypárt megítélése. Ennél is fontosabbnak tartom, hogy lendületben van a gazdaság, várhatóan 6-7 százalékos lesz év végére a növekedés. Felfelé ívelő időszak van, én pedig nem nagyon tudok mondani olyan kormányerőt, amely ekkora százalékos éves növekedés mellett elvesztett volna egy választást”

– fejtette ki Deák Dániel.

Azt is elmondta, azért csatlakozott a Megafonhoz, hogy felhívja a figyelmet a valótlanságokra, és azokkal szemben megmutassa a tényeken alapuló igazságot.

Sokszor előfordul, hogy egy tévés vitában a másik fél hamis statisztikák mentén érvel, ám ott, abban a pillanatban nincs lehetőség a cáfolatra. Némi utánajárás után viszont a Facebookon lehet hozni az érvelés buktatóit. Elemzőként megpróbálok higgadtan, tárgyilagosan és a tényekre hagyatkozva vitázni”

– fogalmaz az elemző.

A teljes beszélgetés ITT tekinthető meg.

(Borítókép: Mandiner)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére