Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Czeglédy kezelte az MSZP és a DK kampánypénzét"

Bertha László

2018.03.14. 11:59

A baloldal azért ragaszkodik Czeglédy Csabához, mert õ kezelte az MSZP és a DK kampánypénzét - nyilatkozta Budai Gyula a Figyelõ címû hetilapnapnak.

A politikus szerint ezt bizonyítja az is, hogy amikor a politikust kiengedték az előzetes letartóztatásból, első útja Gyurcsány Ferenchez, a DK elnökéhez vezetett.

Budai hozzátette, hogy az egész szombathelyi képviselőjelöltséget azért találták ki Czeglédy Csaba számára, hogy egy kis időre kiengedjék az előzetesből, és bizonyítékokat semmisíthessen meg vagy Gyurcsány Ferenccel egyeztessen.

Kifejtette azt is: Czeglédy Csaba megzsarolhatná Gyurcsány Ferencet, valamint több MSZP-s és DK-s politikust.

Amennyiben jogellenesen juttatott pénzt a két párt kasszájába, a mostani hallgatásával fedezheti őket. "Kéz kezet mos" – fogalmazott Budai Gyula.

A fideszes politikus felhívta a figyelmet arra is: Czeglédy Csaba mellett tüntetett többek között Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke is. Közölte: Kunhalmi Ágnes 2014-ben, a választás előtt találkozott Czeglédy Csabával, és abban állapodtak meg, hogy a szombathelyi szocialista finanszírozza majd a párt országos kampányát.

Jó lenne, ha Czeglédy nyilatkozna arról, mekkora összeget adott át Kunhalminak”

– tette hozzá, de választ várt arra is, miből adta ezt a pénzt.

Emlékeztetett, hogy a diákmunka-szövetség ügye 2011-ben kezdődött, és hat év alatt 6,3 milliárd forint adót nem fizettek be a költségvetésbe.

Czeglédynek semmilyen más feladata nem volt, mint hogy pénzt állítson elő a baloldal támogatására”

– jelentette ki.

Budai szerint azok a politikusok, akik kiállnak Czeglédy Csaba mellett, megnyugodhatnak, hogy a szombathelyi "táskás emberük" semmilyen terhelő dolgot nem mond róluk a hatóságoknak.

(Figyelő, MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére