Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csongrád megyében ért véget a migránscsoport útja

888.hu

2019.12.02. 10:15

Ismét több tucatnyian támadták meg a magyar határt.

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonegy határsértő Csongrád megyében. A rendőrök tizennyolcat feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, további három főt elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.

A rendőrök 2019. december 1-jén 3 óra és 18 óra 50 perc között hét esetben tizennyolc határsértőt tartóztattak fel Röszke és Szeged közigazgatási területén. Ellenőrzésük során a férfiak szír állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz. A járőrök 2019. december 1-jén néhány perccel 8 óra előtt három határsértőt fogtak el Makó közigazgatási területén. A férfiak Srí Lanka-i állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a migránsokat a Kiszombor Határrendészeti Kirendeltségre előállították, majd meghallgatásukat követően 2019. december 1-jén 17 órakor átadták őket a román hatóságoknak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére