Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Civil tempó: blokáddal akadályozzák velencei uszoda építését

888.hu

2020.02.14. 19:35

Néhány perccel ezelőtt érkezett meg szerkesztőségünkbe a Velence Plusz Sport, Termálvíz- és Geotermikus Energiaszolgáltató Kft. sajtóközleménye, amely drámai helyzetről számol be a városi uszoda építésével kapcsolatban.

Helyreigazítás:

A 888.hu weboldalon 2020. február 14. napján közzétett „Civil-tempó: blokáddal akadályozzák velencei uszoda építését” című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy feketeruhás erőemberek Gerhard Ákos, Velence város polgármestere személyes irányításával hatoltak be az uszodaberuházás magántulajdonban lévő területére és civil autókkal azóta is blokád alatt tartják annak bejáratát, valótlanul állítottuk, hogy agresszív támadást történt volna, valótlanul állítottuk, hogy a polgármester a város pénzén feketeruhás emberekkel fenyegetne bárkit. Valótlanul állítottuk továbbá, hogy Velence Város Polgármesterét kerestük, de nem tudtuk elérni. Azzal a kijelentésünkkel, hogy „ilyen módszerek nem tartozhatnak egy demokratikusan megválasztott önkormányzat eszköztárába”, valótlanul tüntettük fel az önkormányzat tevékenységét olyan színben, mint amely jogszerűtlenül járt el.

Velence Város Önkormányzata a kizárólagos tulajdonában álló ingatlan vagyonvédelme érdekében tett intézkedéseket azzal acéllal, hogy biztosítsa az átlátható és felelős gazdálkodást a közvagyonnal. Az Önkormányzat a tulajdonában álló ingatlanokon csak akkor engedi bármilyen tevékenység folytatását, ha arra vonatkozóan érvényes megállapodás áll fenn az Önkormányzattal, minden más esetben a törvényes eszközökkel lép fel a birtoklás háborítatlansága érdekében.

 

Mint írják, tegnap, február 13-án csütörtökön este, sötétedés után Gerhard Ákos, Velence város polgármestere személyes irányításával 25-30, azonosító nélküli, fekete ruhás erőember behatolt az uszodaberuházás magántulajdonban lévő területére és civil autókkal azóta is blokád alatt tartják annak bejáratát. A cég természetesen azonnal büntetőfeljelentést tett az agresszív támadás miatt és értesítette a rendőrséget, akik ki is vonultak a helyszínre.

Aláhúzták, hogy nem szeretnék, ha az egyesületi támogatással megválasztott polgármester a város pénzén fekete ruhás emberekkel fenyegetné a pár száz méterrel odébb készülő közhasználatú uszoda építését és emiatt majd a lakosságnak évekig egy lebetonozott gödröt kellene kerülgetnie a Velencei-tó partján.

Kerestük Gerhard Ákost, Velence polgármesterét, de nem tudtuk elérni.

Bármi legyen is az építkezés előzménye, ilyen módszerek nem tartozhatnak egy demokratikusan megválasztott önkormányzat eszköztárába. Amint újabb információhoz jutunk, azonnal közreadjuk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére