Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Cigányverés mint hobbi

Pörge Béla

2019.02.02. 16:08

Sneider Tamásnak és szkinhed csapatának a célja mindig a kötekedés és a cigányverés volt - errõl az Echo TV Informátor címû mûsorának beszélt egy névtelenséget kérõ forrás. A korábban biztonsági területen dolgozó férfi azt is elmondta, hogy Sneider Tamás 1991-ben baseballütõvel verte félholtra roma áldozatát, amely bûncselekmény miatt 8 hónap börtönt kapott 3 évre felfüggesztve.

"A mostani, sajtóban megjelent hírek egy kicsit megtévesztők, ugyanis a rendszerváltás után azért volt némi bizonytalanság az államigazgatásban és a hatalmi szervekben. Valamilyen okból a rendőrök nem merték leírni azt a jelentéseikben, hogy baseballütő, hanem esztergált fabotként írták le. Sneider és csapata már nem először kimondottan olyan szándékkal indult a belvárosba, hogy verekedni fognak, lehetőleg cigányt, ha találnak abba belekötnek és majd jól megverik. Ez a szerencsétlen ember egyedül volt, menekülni próbált, kiváltotta belőlük az agresszív ösztönöket, a többiek is belerúgtak, de az esztergált fabot, a baseballütő az Sneider Tamásnál volt és gyakorlatilag olyan agysérüléseket okozott ennek az embernek, hogy miután a kórházban nem hunyt el, hátralévő életét az andornaktályai elmegyógyintézetben élte le.“ 

Ezeket egy inkognitóban lévő forrás mondta el az Informátornak. Az Echo TV oknyomozó műsora megkereste az említett szociális otthont is, azonban ők személyes adatokra hivatkozva nem adtak ki információt F. Béláról. A bűncselekményért Sneider Tamás 8 hónap börtönt kapott 3 évre felfüggesztve. A szkinhedvezért és mozgalmát ez sem rémisztette meg, folytatták az egri balhékat. A legnagyobb összecsapások minden évben a Szépasszonyvölgyben történtek.

“Õk kimondottan azzal a céllal mentek le a Szépasszonyvölgybe, hogy kötekedjenek, cigányt verjenek. 1993. május elsejére annyira komoly lett a helyzet, hogy Budapestről le kellett hívni a készenléti rendőrséget, akik két vízágyúval vonultak le, komoly összecsapás volt a biztonsági erők és a szkinhedek között, akik nem akartak leállni a balhéval, a tévében most a párizsi eseményeknél látni hasonlót“ – mondta az Informátor forrása.

Sneider Tamás szélsőséges örökségét Egerben és környékén a fiai viszik tovább, a Betyársereg tagjaként a Heves megyei Szúcson terrorizáltak egy családot. Tettük miatt bírósági eljárás indult ellenük közösség elleni erőszak és magánlaksértés vádja miatt.

Az Informátor teljes adása itt tekinthető meg:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére