Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Cavintont Karácsonynak!

Fodor-Horváth Zsófia

2020.02.11. 16:10

Mi még emlékszünk arra, amikor Karácsony Gergely a nácikat mentegette.

Karácsony Gergely a hétfői nyilatkozata szerint bojkottálni fogja a Hír TV-t, mert szerinte a tévé tudósítása nem volt megfelelő a magyar és német csapatok 1945-ös véres kitöréséről megemlékezőkről és az ellenük tiltakozókról. Karácsony a nyilatkozata szerint a Hír TV „neonácikat mosdató” eljárását elfogadhatatlannak tartja. Elég langyos ez a nagy elhatárolódás most Karácsony részéről, aki egy évvel ezelőtt még olyan kijelentéseket tett, mely szerint: egyáltalán nem nácizmus zsidókat listázni.

Amikor pedig kiderült, hogy az újpesti ellenzéki összefogás jelöltje az a Szabó Balázs, akit korábban már elítélt a bíróság erőszakos garázda cselekedetért, valamint eljárás folyik ellene több hasonló ügyben, akkor Karácsony Gergely a tavaly októberi TV2-székház előtt tartott tüntetésen így védte meg a jobbikos politikust: „az újpesti jobbikos jelölt szemtanúja volt egy verekedésnek, és nem a résztvevője” – emlékeztet a Magyar Nemzet.

A jobbikos politikust, akit Karácsony akkor mentegetett, a pár napja megszületett bírói ítélet elmarasztalta rasszista indítékú erőszak bűntettében, és 2 év börtönre ítélte, amely végrehajtását 5 évre felfüggesztette. A politikus ügyében ugyanis egy kocsma előtt vertek meg tunéziai állampolgárokat, akiket kifejezetten a bőrszínük miatt támadtak meg. Arra sem ártana emlékeztetni Karácsony Gergelyt, hogy az általa mosdatott Szabó Balázs ellen éppen zajlik egy másik eljárás is: a vád szerint hátulról megrúgott és megütött egy másik párthoz tartozó aktivistát – írja a Magyar Nemzet.

Hogy Karácsony Gergely egy politikai szélkakas, azt eddig is tudtuk, de érdemes lenne legalább a saját kijelentéseire emlékeznie. A jobbikosokat mosdató Karácsony két éve például még úgy nyilatkozott, hogy a Párbeszéd a Jobbikon kívül mindenkivel tárgyal az összefogásról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére