Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Budapesti hajózás: Karácsony rombolja, a kormány megmenti

888.hu

2021.06.04. 19:30

Sokunknak okozott örömet, amikor egy hosszú nap után vagy csak városnézés gyanánt, esetleg forgalomkerülés miatt hajókkal utazhattunk a Dunán. Éppen ezért szomorúan vettük tudomásul, hogy a 2012-ben, Tarlós István idején indult BKV-hajójáratokat a főváros mostani vezetése már nem indítja el – írta Szentkirályi Alexandra a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben.

 

Lassan megszokhatjuk, hogy Karácsony Gergely és tanácsadói a városvezetés élén ahelyett, hogy azon gondolkodnának, mi lehetne még Budapesten, inkább azon gondolkodnak, hogy mi ne legyen.

A Karácsony Gergely által irányított fővárosi vezetés nemrég elintézte, hogy a BKK leállítsa a menetrend szerint közlekedő hajójáratokat. Azonban most a Mahart átveszi a feladatot, és újra elindítja azokat.

Az esetről Szentkirályi Alexandra a következőképpen fogalmazott:
Ha az önkormányzat nem képes ellátni feladatát, akkor a kormány, ahogy már sokszor, kisegíti. Így van ez most is, annak érdekében, hogy azok, akik még nem látták a pesti vagy a budai panorámát a Dunáról, megcsodálhassák, vagy hogy az idelátogató külföldi turisták – akikre éppen most van a fővárosnak a legnagyobb szüksége – élményekkel tele utazzanak haza, öregbítve a főváros hírnevét.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére