Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Budapesten kapcsolták le a magyargyûlölõ Dániel Pétert

Nagy Gábor

2017.06.16. 13:28

Június 14-én, nem sokkal éjfél után a rendõrség a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtéren fogta el a magyarellenes kirohanásairól is ismert Dániel Pétert.

A Fővárosi Főügyészség megerősítette a hír, miszerint "dr. D. Pétert 2017. június 14-én 00 óra 05 perckor fogta el a rendőrség a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren".

A testület további tájékoztatása szerint a gyurcsányista eszméket valló Dániel Pétert ezután a Budapest Környéki Törvényszékre szállították, ahol előállították, majd a nyomozó ügyész utasítására átvitték a Budapesti Nyomozó Ügyészséghez,

ahol büntetőeljárást eredményező hamis vád bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon távozott."

Dániel Péternek természetesen "nem tetszett" az eljárás, és panaszt tett a gyanúsítás miatt.

Mint ismert, Wittner Mária – '56-os halálraítélt – azután jelentette fel a szélsőséges baloldali nézeteket valló ügyvédet, hogy az 2011-ben "primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prostinak" titulálta. Dániel azóta a zsidó államba emigrált, a bíróság pedig kiadta az elfogatóparancsot ellene.

Az Izraelből prófétáskodó Dániel Péter nagyon szereti portálunkat. Március 15-én például levelet is írt szerkesztőségünknek, melyben arról mereng, hogy egyszer a jövőben, ha ügyész lesz, akkor akasztást és börtönt fog elrendelni az általa démonizált "orbáni diktatúra" követői ellen. Tavaly pedig, amikor az ország focimámorban ujjongott, addig Dániel Péter úgy gondolta: a foci Eb a legjobb alkalom arra, hogy ócsárolja a magyar futballt, illetve a magyar Eb-sikert.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére