Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Budapestbõl nem lesz Majdan!

888.hu

2018.12.15. 18:28

Sérült rendõrök, lángoló kukák, agresszív tömeg, puccsra készülõ ellenzék, külföldi zsoldban szolgáló tüntetõk és ködös célok. Így lehetne leírni az elmúlt napok történéseit és azok mozgatórugóit. A Budapesten kibontakozó "demonstrációk" kísértetiesen emlékeztetnek minket valamire: így kezdõdött a gyarmati státuszba taszított ukrajnai forradalom is. Ott is látszólag spontán szervezõdõ csoportok provokálták az állami szerveket, hogy aztán a nyugati média és a külföldi titkosszolgálatok segítségével megdöntsék az államrendet. Meg is lett az eredménye: káosz, területi veszteség, nyomor.

Arra eddig nem volt példa, hogy a demokratikusan megválasztott magyar kormány ellen szervezett tüntetésen politikusok törvénysértést, rendbontást és erőszakot követtek volna el.

Az elmúlt napokban azonban valami megváltozott. Fekete-Győr András elismerte, hogy a rendőröket elsőként ő támadta meg. Az MSZP-s Nyakó Istvánról is kiderült, hogy szándékosan provokálta a hatóságokat, a jobbikos gárda pedig szó szerint lökdösődött a biztosítást végző rendőrsorfallal.

Nyugodtan kijelenthetjük: a baloldali politikusok kiléptek a demokrácia, a parlamentarizmus, a jogállam kereteiből és feltett céljuk erőszakos eszközökkel megdönteni a kormányt.

Itt rögtön meg is jegyeznénk: a rendőrség által előállított személyek java büntetett előéletű. Drogosokat, autótolvajokat, lopás, garázdaság, rongálás miatt elítélteket is azonosítottak. Vagyis: bűnözők követnek el rendbontást a demokrácia és a jogállamiság nevében. Csak az a kérdés, hogy ki fizeti őket?

Azok, akik korábban a demokráciát, a jogállamiságot és a szólásszabadságot siratták, most pont ezek ellen ágálnak. Az az ellenzéki média, amely mostanság a sajtószabadságot siratta, a demokráciát temette, most asszisztál az erőszakos tüntetésekhez, jobboldali újságírók elhallgattatásához. Élőben közvetítik az erőszakos eseményeket, olykor támogatóan lépnek fel a randalírozó tömeggel, néha egyenes bátorítják őket. Az ATV mindenfajta kritikai megjegyzés nélkül teret ad Kunhalmi Ágnes hazugságainak, áldozati szerepbe öltöztetve élőben kapcsolják a Kossuth térről. De az Index, a HVG, a 444 sem lóg ki a sorból. Mártírokat csinálnak egyes, erőszakoskodó provokátorból. Megpróbálják úgy eladni a történetet, mintha spontán szerveződő, valós népharagot megtestesítő tömegről lenne szó. Pedig legbelül ők is érzik, hogy ez egyáltalán nincs így.

Az már most megállapítható, hogy az ellenzék most mindent egy lapra tett fel, erőszakkal akarják megdönteni a kormányt!

Tudják, hogy választást képtelenek nyerni, hiszen nincsenek releváns érveik egyetlen valós társadalmi problémára sem. Azt is tudják, hogy a túlsúlyban lévő baloldali médiumok és külföldi szervezetek támogatják őket, ezért az erőszakra és az erőszakos hatalomátvételre is felhatalmazva érzik magukat.

Az már bizonyítottá vált, hogy Soros szervezetei reaktiválták magukat, és minden erejükkel támogatják a rendbontókat, az erőszakoskodó bűnözőket. Az elmúlt három napban több Soros-szervezet is kampányba kezdett a Facebookon és arra biztatnak, hogy a tüntetők erőszakoskodjanak a rendőrökkel. A demonstrálóknak nem kell félnie a jogos elzárásoktól, a Soros-szervezetek ugyanis jogi úton fogják megoldani az ügyeiket.

Többek között a mostani eseményeket megpróbálják a 2006-os történésekkel összehasonlítani, reklámjaik, posztjaik ezt a képi és hangvilágot idézik meg.

Az alábbi poszt egy fizetett hirdetés, a vágóképek a 2006-os rendőri brutalitást illusztrálják, megpróbálják a követők fejében összemosni az akkori és a mostani eseményeket.

A baloldali álhírgyártás is teljes gőzzel üzemel

A Soros-szervezetek ténykedésével párhuzamosan titkosszolgálati módszerekre emlékeztető megtévesztő tevékenység is zajlik az interneten. Habár a liberális média és pártjaik szeretnek harcolni a fake news ellen, valamiért mégis úgy tűnik, hogy elkezdtek álhíreket gyártani. Azt híresztelik például, hogy

 Több rendőr is átállt a tüntetők közé"

De olyan levelet is közzétettek, amelyet állítólag egy rendőr írt, akit persze utána kirúgtak, mivel le merte írni az igazat.

Ezen álhírgyárak nagy része az Indexre vagy a 444-re hivatkozik.

Közben pedig a baloldali pártok, és a hozzájuk közel álló álhírportálok tudatosan hergelik saját szavazóikat, olyan hamis hírekkel, amelyektől azt remélik, hogy még több ember megy az utcára.

Íme, itt egy példa:

Gondolom mondanom sem kell, hogy nem került elő semmilyen dokumentum, de a cikk elég ahhoz, hogy a baloldali tábort feltüzelje.

Ne lőj fiam, mert én is ott leszek! – nyílt levél a rendőreinknek a ma esti tüntetésre"

– kezdetű cikk is egy provokáció, mely azt a látszatot kelti, hogy a tüntetéseken édesanyák és családos apák is részt vesznek. Mindez az érzékenyítő propaganda egyik eleme, hiszen tudjuk, hogy a rendbontók alapvetően fiatal egyetemisták. Ettől még a posztot több százan megosztották.

A Jobbikhoz köthető lapok pedig egyenesen tüntetésre, rendbontásra sarkalnak.

Mire megy ki ez az egész? Gyarmat és Trianon 2.0?

A kijevi események hasonlítottak a mostani, Budapesten zajlókhoz.

Ott is egy erőszakos kisebbség, külföldi szervezetek által felfegyverezve, felvértezve megdöntötték az államrendet, ezzel hosszú időre káoszt és bizonytalanságot teremtve.

Majd az újonnan felálló elit pedig egy az egyben kiárusította az országot Amerikának és Németországnak. Oroszország pedig területileg is megcsonkította szomszédját, kihasználva a pillanatnyi káoszt.

Utólag már az is kiderült, hogy az ukrajnai események felülről és kívülről irányították.

Az Index többek között örömködve jelenti be:

meglepő és merőben új fordulat, hogy a tüntetésre nagyon sok külföldi kíváncsi. Az egy dolog, hogy a városban járva a karácsonyi vásároktól kicsit elbóklászó turisták érdeklődve szemlélik a történéseket, de a facebookos élő közvetítésünket közel annyian nézték külföldről, mint Magyarországról."

Mindezek fényében az is megállapítható, hogy természetesen Soros-terv nem létezik, a külföldiek önszántukból nézik ezeket a videókat, egyáltalán nem tagjai Soros hálózatának, mely a káoszon és a zűrzavaron nyerészkedik.

Mikor kerülnek elő a keményebb eszközök?

Már csak az a kérdés, hogy a provokáció és a nyílt agresszió mikor fordul át támadásba? Eddigi információk arra engednek következtetni, hogy a Jobbik még megmaradt erőszakos tábora készül valamire. Talán a rendőrök, talán a civilek ellen? Az is már most jól érzékelhető, hogy az ellenzéki provokátorok vért akarnak látni. Ez jól kiolvasható a kommentekből, nyilvános megszólalásokból, a parlamentben lezajlott eseményekből.

A folyton diktatúrázó ellenzék, az elmúlt napokban erővel próbálta megszerezni a hatalmat. Miközben valós tömegek nem állnak mögöttük, csak az a pár ezres liberális csőcselék, akik bárhol, bármikor képesek tüntetni. De mindez az ország számára végzetes is lehet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gyerekekre is lőtt a legalább tizenegy embert lemészárló ámokfutó!

Egy családi vitát követően lövöldözni kezdett egy férfi Montenegróban, és tizenegy embert megölt, majd tűzharcba keveredett a rendőrökkel, akik agyonlőtték – jelentette a montenegrói állami televízió a helyi rendőrségre hivatkozva.

Nagyon fognak fázni a német középületekben, az alkancellár megint másokon takarékoskodik

Nagyon fognak fázni a német középületekben, az alkancellár megint másokon takarékoskodik

Az energiatakarékosság jegyében a kórházak és a szociális intézmények kivételével minden középületet legfeljebb 19 Celsius-fokos hőmérsékletre szabad felfűteni Németországban az ősszel kezdődő fűtési szezonban – jelentette be pénteken Robert Habeck alkancellár, gazdasági miniszter.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére