Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Budapest bebizonyította, hogy a kormánynak volt igaza

Szolomayer Balázs – Az Alapjogokért Központ vezető elemzőjee

2020.10.28. 12:30

Elmarad a Fővárosi Közgyűlés ülése, adta hírül Karácsony Gergely. A főpolgármester szerint mivel több budapesti polgármester is koronavírusos, képtelenek megtartani az ülést. Ezzel persze nem lenne semmi baj, azonban korábban pontosan az ellenzék volt az, amely elképzelhetetlennek tartott egy ilyen szituációt.

A járvány első hullámában, tavasszal a még szinte ismeretlen hatásmechanizmusú Covid-19 miatt a kormány kihirdette a veszélyhelyzetet, ami a vírus elleni védekezéssel összefüggésben számára lehetőséget biztosított rendeleti kormányzásra. Ezt követően az Országgyűlés második nekifutásra elfogadta a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényt, amelyet a felelőtlen baloldal nem támogatott, helyette hazugságokat terjesztett világszerte a kormány nem létező teljhatalmáról.

A kormány előrelátását azonban mi sem igazolja jobban, mint maga az ellenzék. Ugyanis éppen Budapesten igazolódik be az, amit az Orbán-kormány előre megjósolt, miszerint a járvány miatt igenis előállhat olyan helyzet, hogy egy testület működése megbénul. Ezt most az ellenzék a saját bőrén tapasztalhatja meg,

igazolva azokat a feltevéseket, hogy a baloldal nemcsak Budapest vezetését nem tudja ellátni, de az ország irányítására is alkalmatlan.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére