Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brutális tisztogatásba kezdett Márki-Zay Hódmezõvásárhelyen

Horváth József György

2018.03.08. 11:28

Az aljegyzõ után Hódmezõvásárhely címzetes fõjegyzõjét mentette fel a polgármester.

Korsós Ágnes főjegyző közleményében úgy fogalmazott, Hódmezővásárhely új polgármestere, Márki-Zay Péter korábban együttműködést ajánlott neki, amellyel a város érdekében élni is kívánt. A politikus szerdán azonban váratlanul mégis felmentette főjegyzői feladatai alól.

Korsós Ágnes 1991-től volt a Hódmezővásárhelyi Polgármesteri Hivatal irodavezető-helyettese, később irodavezetője majd jegyzője, 2010-től pedig címzetes főjegyzőként látta el munkáját. 2013-ban a magyar közigazgatásban végzett több évtizedes szakmai és közösségi munkájának elismeréséül, a Magyar Érdemrend tisztikeresztje állami kitüntetést kapta meg.

Az új polgármester azt sem várta meg, hogy a főjegyző visszatérjen betegszabadságáról. Korsós Ágnes közölte, 41 éves közszolgálati pályája végén a betegszabadsága alatt kézbesítették felmentését, amelyet kénytelen volt tudomásul venni.

A közigazgatási szakember köszönetet mondott Hódmezővásárhely és Mártély lakosságának, képviselő-testületeinek eddigi támogatásáért és segítségéért, és valamennyi munkatársának az együtt eltöltött évekért. Mindenkit arra kért, hogy tehetsége és tudása legjavát adva tegye a dolgát továbbra is Hódmezővásárhelyért.

Márki-Zay tisztogatása már napok óta tart

Két nappal Márki-Zay Péter hivatalba lépését követően távozott Hódmezővásárhely aljegyzője is. Végh Ibolya 1990 óta dolgozott a vásárhelyi önkormányzatnál, ám az új polgármester hétfőn, a munkaidőt követően négyszemközt közölte vele, hogy nem bízik a munkájában, mert megengedhetetlen módon politizált a szombati közgyűlésen.

Márki-Zay kimutatta a foga fehérjét, úgy látszik, nem riad vissza a politikai tisztogatástól sem.

A kérdés már csak az, hogy vajon ki lesz Márki-Zay következő áldozata Hódmezővásárhelyen?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére