Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brüsszelnek is üzenhetnek a magyarok a nemzeti konzultáció kitöltésével

888.hu, MTI

2021.07.13. 13:40

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetője szerint a járvány után Brüsszel újra vissza fog élni a hatalmával, és eljárásokat indít Magyarország ellen.

 

Deutsch Tamás keddi videónyilatkozatában arra hívta fel a figyelmet, hogy

a járvány után újra a migránskérdés kerül a középpontba az európai politikában.

Szerinte Brüsszel „botrányos módon” csak azokat az országokat tekinti jogállamnak, amelyek beengedik a migránsokat, ugyanakkor a polgárok szabad akaratából a bevándorlást ellenző tagállamokat, így Magyarországot is egyszerűen pénzügyileg zsarolja.

Úgy fogalmazott:

A jogállamisági mechanizmust zsarolási és nyomásgyakorlási eszközként használja Brüsszel az olyan országok ellen, amelyek nem hódolnak be az uniós ideológiai fősodor véleményhegemóniájának.”

 

Értékelése szerint Brüsszel ugyanazokat az „antidemokratikus trükköket” veti be a pedofilellenes és gyermekvédelmi törvény esetében, amelyeket az illegális bevándorlók Magyarországra erőltetése érdekében alkalmazott. Mivel a magyar kormánynak nem az ideológiai elvárások teljesítése, hanem a gyermekek védelme az első, ismét megtámadták Magyarországot – mondta.

Kijelentette: a járvány után Brüsszel újra vissza fog élni hatalmával, eljárásokat indít Magyarország ellen, hogy rákényszerítse az akaratát a magyarokra. Hangsúlyozta: Magyarországnak vállalnia kell a vitákat, és határozottan ki kell állnia az érdekeiért.

Arra biztatott mindenkit, hogy

töltse ki a nemzeti konzultációt, és együtt üzenjék meg Brüsszelnek, hogy kiállnak a magyar érdekek mellett.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére