Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brüsszel Soros megrendelését teljesíti

888.hu

2020.11.05. 15:44

Egy régi Soros-javaslatot porolt le az Európai Parlament.

Brüsszel ismét Soros megrendelését teljesíti, amikor az uniós források kifizetését politikai feltételekhez akarja kötni – olvasható a Fidesz csütörtöki közleményében.

A nagyobbik kormánypárt kommünikéje szerint kezdettől fogva nyilvánvaló, hogy a „jogállamisági mechanizmusnak” nevezett eljárást valójában egy zsarolási és nyomásgyakorlási eszközként akarják bevetni Magyarország és mindazon országok ellen, amelyek nem akarják betelepíteni a migránsokat, megvédik a bevándorlástól a határaikat, a kultúrájukat, és megvédik a nemzeti szuverenitásukat.

Minden eszközt felhasználnak, hogy a nemzeti kormány helyett egy bevándorláspárti baloldali kormányt ültessenek hatalomba”

– húzták alá.

A Fidesz szerint szégyen, hogy a koronavírus-járvány és az egymást érő iszlám terrortámadások közepette Brüsszel továbbra is a politikai zsarolással van elfoglalva, ahelyett hogy segítené a tagállamokat a védekezésben.

Mint ismert, csütörtökön előzetes egyezség született az Európai Parlament és az uniós tanács német elnöksége között, melynek értelmében a meglehetősen zavaros jogállamisági feltételek teljesüléséhez kötik az EU-s pénzek kifizetését. Korábban Soros György javasolt hasonlót: a spekuláns azt akarta elérni, hogy csak az kaphasson pénzt, aki befogadja a migránsokat.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére