Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brüsszel Soros kottájából játszik, Magyarország nem fog

Nagy Gábor

2017.09.06. 06:28

Szeptember 6-án délelõtt fél tízkor ítéletet hirdet az Európai Bíróság a kötelezõ betelepítési kvóta ügyében. Az utóbbi idõszakban Soros György mindent megtett annak érdekében, hogy a balliberális brüsszeli tollforgatók sikerrel tudják végrehajttatni az úgynevezett Soros-tervet. Szerdán kiderül, hogy Brüsszel végleg megadja-e magát a világ egyik leggazdagabb spekulánsának számító Soros Györgynek, vagy pedig sem.

2015. szeptember 22-én az Európai Unió Tanácsa (ET) határozatában úgy döntött, hogy a migrációs nyomás által leginkább sújtott országoktól a többi tagállamnak kötelező lesz átvállalni két éven belül több százezer migránst. Bár a határozatot Szlovákia, Magyarország, Csehország és Románia nem szavazta meg, a döntés mégis megszületett – köszönhetően a minősített többségnek.

Egyértelművé vált tehát, hogy az ET fittyet hány az unió oly hangzatos elvére, mint a szubszidiaritásra, a nemzetek szuverenitására, a keresztény kulturális értékekre és talán ami a legfontosabb: az európai emberek biztonságára.

A határozat ellen elsőként Szlovákia nyújtott be keresetet az Európai Bíróságon (EB), ehhez csatlakozott egy nappal később Magyarország, majd Lengyelország. Pozsony, Budapest és Varsó azt kérvényezte, hogy semmisítsék meg a határozatot, és kötelezze a tanácsot a költségek viselésére.

Bár azóta sok víz lefolyt a Dunán, az ellenzék és az azt lélegeztetőgépen tartó balliberális média mégis tagadta, relativizálta az ET 2015-ös döntését. (Pedig szerdán erről hoz döntést az Európai Bíróság.) És tették mindezt ugyanúgy, mint amikor azt próbálták elhitetni velünk, hogy a bevándorlás és a terrorizmus között nincs összefüggés. (Pedig 2015 szeptembere óta csak Európában tizenkét terrorcselekmény történt.)

Van azonban egy ember, akinek sohasem számít a valóság: Õ a magyar származású balliberális jó tündér, a tőzsdei spekulációkból dollármilliárdokat összekukázó Soros György.

Már 2015 előtt is volt jele annak, hogy Soros György migránssimogató nézeteit sokan osztják Brüsszelben. Azóta ez csak felerősödött. A Soros-kottából játszó EU-s tollforgatóknak ugyanis két dolog fáj a leginkább:

  • az Orbán-kormány folyamatosan elítéli a kötelező kényszerbetelepítést,
  • és hogy nem dönthetnek kényük-kedvük szerint a magyar emberek helyett (pedig ebből szeretnének csak igazán precedenst teremteni).

Azonban ahhoz, hogy Magyarországból migránssimogató országot, hogy az Európai Unióból egy szupranacionális szuperállamot csináljanak, ezeknek a külső szereplőknek el kellene takarítaniuk az Orbán-kormányt az útból, és ezért meg is tesznek mindent.

Így történhetett meg, hogy az Európai Parlament (a magyar származású milliárdostól elvileg teljesen független) liberális képviselőcsoportjának migrációval kapcsolatos indítványa szinte szó szerinti átfedése lett Soros György korábbi tervének.

Emiatt derülhetett ki az is, hogy a tőzsdespekulánsnak van a legnagyobb frakciója a 751 fős Európai Parlamentben.

Soros György miatt történhetett az is, hogy a Fideszt is magában foglaló Európai Néppártból több képviselő megszavazta a hazánkat támadó májusi jelentést.

Végül, vélhetően Soros emberének köszönhetően készül majd el egy újabb, Magyarországot minden bizonnyal negatív fényben feltüntető jelentés is.

Hogy Brüsszel most végleg megadja-e magát a világ egyik leggazdagabb spekulánsának számító Soros Györgynek, vagy pedig sem, kiderül: fél 10-kor.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére