Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brüsszel ránk akarja erőltetni saját politikai, ideológiai elvárásait, ezért támadja hazánkat

888/MTI

2021.07.20. 19:20

„Brüsszel ránk akarja erőltetni saját politikai, ideológiai elvárásait, ezért támadja hazánkat” – közölte a Fidesz az Európai Bizottság (EB) kedden nyilvánosságra hozott jogállamisági jelentésére reagálva.

A párt közleményében azt írta:

az Európai Bizottság jelentése nem más, mint egy jogi köntösbe bújtatott nyílt politikai zsarolás Magyarországgal szemben. A dokumentum, a tavalyihoz hasonlóan, tele van abszurd és valótlan állításokkal, amiket a Soros-szervezetek diktáltak le Brüsszelnek, mert Magyarország nem enged az európai liberális véleményhegemóniának

- fogalmaztak. Hozzátették:

mi azonban továbbra sem engedünk a politikai nyomásgyakorlásnak. A jövőben is határozottan fel fogunk lépni az illegális migrációval szemben és kiállunk a gyermekek védelme mellett, mert az LMBTQ-propagandistáknak nincs helye sem az óvodákban, sem az iskolákban.

Politikai zsarolás jogi köntösbe bújtatva az Európai Bizottság idei „úgynevezett jogállamisági jelentése” – értékelt Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője.

Az elmúlt hetek eseményei után nem sok illúziójuk volt az Európai Bizottság „úgynevezett jogállamisági jelentésével” kapcsolatban. „Nem ért minket meglepetés” – fogalmazott a kormánypárti politikus, aki úgy értékelte, hogy az idei jelentés sem más, mint politikai zsarolás jogi köntösbe bújtatva.

Hozzátette: Brüsszel a saját ideológiai, világnézeti elvárásait kéri számon Magyarországon, és ehhez használja fel ezt „a komolytalan és elfogult irományt”. A jelentés tele van abszurd állításokkal, amelyek köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Ha megnézik a hivatkozásokat, jól látszik, hogy a már ismert Soros-szervezetek mondták tollba ezt a szöveget is – összegzett a fideszes EP-képviselő.

Az egyik ilyen abszurd állításként említette, amikor arról beszélnek, hogy Magyarországon az újságírókat megfélemlítik és nincsenek biztonságban. Mondják mindezt úgy, hogy csak néhány nappal ezelőtt gyilkoltak meg egy tényfeltáró újságírót Hollandiában a nyílt utcán. Hidvéghi kitért arra is, hogy egy másik újságírót Máltán, autóba rejtett pokolgéppel öltek meg. Brüsszel mégis a magyar médiahelyzet miatt aggódik – mondta a politikus.

Ez a hazug jelentés nem más, mint egy politikai zsarolási kísérlet hazánkkal szemben. Mindezt azért, mert szembe megyünk a brüsszeli fősodorral, nemet mondunk a bevándorlásra, megvédjük a gyermekeinket és nem engedjük be az LMBTQ-aktivistákat az óvodákba és az iskolákba. Ahogy a múltban is, úgy most is ki fogunk állni hazánkért és megvédjük a magyar emberek érdekeit

- jelentette ki a fideszes EP-képviselő.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére