Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brüsszel bankkártyát is adott a Magyarországon elfogott szír terroristának

Bokor Gábor

2019.03.26. 09:30

Az ENSZ és az Európai Unió által kibocsátott pénzzel teli bankkártya is volt a terrorizmussal gyanúsított szír férfinál.

Elhallgatták, majd mikor kiderült, tagadták, végül elismerték és megpróbálták kimagyarázni, hogy mi ez. Igen, név nélküli, migránsoknak osztogatott pénzzel teli bankkártya, amiket az ENSZ és az Európai Unió osztogat bőszen az illegális bevándorlóknak, ezzel is buzdítva őket az Európába költözésre. 

A bevándorláspártiak tagadni próbálják, de a migránskártyák léteznek

Az unió úgy tesz, mintha nem is léteznének ilyen kártyák, a balliberális média pedig kézzel-lábbal tagadja, hogy az unión kívül más is állna a migránskártyák mögött. Az elmúlt napokban több nyugati médium is azt állította, hazugság az, hogy Brüsszel több, Soros György támogatását élvező civil szervezet és a MasterCard közreműködésével az ENSZ égisze alatt pénzzel feltöltött, névtelen bankkártyák osztogatásával támogatja az Európába érkező migránsokat.

A múlt hét végén derült ki, hogy a december végén a ferihegyi repülőtéren elfogott szíriai férfi valójában az Iszlám Állam egyik hóhérja volt, ezért idegenrendészeti őrizetbe került. Az uniós bevándorlási rendszer hibáját mutatja, hogy a migránst nem ellenőrizték rendesen, mégis adtak neki menekültstátuszt Görögországban. 

Az M1 Híradójából kiderült, hogy Hassan F. miután az Európai Unióba érkezett, név nélküli bankkártyát is kapott. A hírek szerint a terrorszervezet egyik helyi vezetője volt a férfi. Ezeket az információkat az ügyvédje is megerősítette. Úgy tudni, hogy havonta 500 eurót, vagyis több mint 150 ezer forintot utaltak a kártyára.

A férfi tagadja, hogy összejátszott volna a Közel-Keletet legyaluló, radikális iszlamista terrorszervezettel, elmondása szerint ő csak a görög titkosszolgálat egyik ügynöke. Bírósági meghallgatásán a férfi azt mondta, hogy a görög titkosszolgálat ügynökeként azon dolgozik, hogy minél több Európába szökött dzsihadistát rendőrkézre juttasson. Azt ígérte, hogy többet is elárul, ha a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai egyedül hagyják a tárgyalóteremben a bíróval és a védőjével. Ajánlatát a bíróság elutasította, a TEK pedig vizsgálja annak komolyságát.

Hajdu János, a TEK első embere azt mondta, hogy a szír férfi sok olyan dolgot mondott a tárgyaláson, amivel megpróbálja magát kihúzni az ügyből. Minden információt, ami a férfi szájából elhangzik, megvizsgálnak, akár nemzetközi partnerek segítségével is – tette hozzá.

Nincs az a titkosszolgálati érdek, ami miatt a görögök, vagy bármely európai ország hatóságai együttműködnének az Iszlám Állam egyik vezetőjével"

– jelentette ki Horváth József biztonságpolitikai szakértő az M1-nek.

Kelen László, a szír terrorista védője azt mondta, hogy Hassan F., miután Görögországban menekültstátuszba került, kapott az ENSZ és Európai Unió támogatásával kibocsátott anonim bankkártyát.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára hétfőn a parlamentben azt mondta, hogy a szír férfi esete is bizonyítja, hogy

a migránskártyákkal Brüsszel terroristákat is pénzelhet.

Ez a brutális dzsihadista legalább húsz ember kivégzésével hozható összefüggésbe, jellemző módon menekültnek állította be magát, anonim bankkártyát is kapott. Ennyit arról, hogy ezeket a kártyákat mennyire lehet ellenőrizni” 

– mondta az államtitkár.

Az elfogott szír terroristáról azt gyanítják, hogy emíri rangot szerzett Szíriában, öngyilkos merényleteket szervezett és kivégzéseket irányított.

Állítólag a férfi Homsz városában bosszúból és a lakosság megfélemlítése érdekében kivégezte egy család húsz tagját, mivel egyikük megtagadta, hogy csatlakozzon a terrorszervezethez. Hassan F. emellett szerepelt az Iszlám Állam propagandavideóiban is. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére