Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brüsszel a vírus helyett ismét a migráció propagálásával foglalkozik

888.hu - MTI

2021.05.19. 21:28

A kormány álláspontja szerint a bevándorlást nem támogatni és ösztönözni kell, hanem megállítani – közölte Varga Judit igazságügyi miniszter szerdán a Facebook-oldalán.

 

Varga Judit bejegyzése szerint

miközben az egész világ a koronavírus elleni védekezéssel van elfoglalva, Brüsszelben a baloldal ismét a bevándorlás propagálását vette napirendre.

A brüsszeli elit újabb migrációs jelentésről tárgyalt, amely sem a határvédelem megerősítésére, sem az illegális migráció megállítására nem tartalmaz javaslatokat, ugyanakkor az emberi jogokra hivatkozva a betelepítést szorgalmazza Európába – írta. Hozzátette: ez jól mutatja „Brüsszel távolságát az emberek problémáitól”.

A miniszter szerint „a baloldal a szolidaritás elkényelmesedett jelszava mögé bújva próbálja elkenni a problémákat”, ahelyett, hogy a megoldásukon dolgozna.

„Ha igazán segíteni akarunk a bajba jutott embertársainkon”, akkor

a migrációt helyben kell kezelni, az ezt kiváltó okok megszüntetésével

- emelte ki, hangsúlyozva: ezt Magyarország már régen felismerte, a Hungary Helps programmal pedig a jövőben is komoly lépéseket tesz azért, hogy mindenki békében élhessen saját hazájában.

A koronavírus-járványnak még nincs vége, ezért „időszerű lenne”, ha végre Brüsszel is az emberek valós problémáira koncentrálna – írta Varga Judit.

Az Európai Parlament szerdai plenáris ülésén a munkaerőhiány enyhítését célzó legális migrációról szóló jelentésről folytatott vitát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére