Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brüsszel a migránsokra és az integrációjukra költené a közpénzt

Nagy Gábor

2019.03.14. 10:39

Errõl Bakondi György beszélt a közmédiában.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint a következő ciklusra elfogadott uniós költségvetésben az Európai Parlament (EP) és az Európai Bizottság (EB) az európai emberek biztonsága, gazdasági jóléte, társadalmi fejlődése és a keresztény kultúra fejlesztése helyett az Afrikából és Ázsiából érkező migránsok tömegeinek beszállítását és integrációját helyezi előtérbe. Mint fogalmazott:

Az előző ciklushoz képest háromszorosára növelték a migrációval kapcsolatos feladatok finanszírozására szolgáló alapot, és pénzt rendeltek az elosztáshoz is, akik pedig nem akarnak részt venni abban, azok jelentős pénzektől esnek el.

Bakondi közölte, az Európai Unió bürokráciája figyelmen kívül hagyja, hogy kilenc tagország nem szavazta meg az ENSZ migrációs paktumát, és annak ellenére is jelentős pénzösszegekkel finanszírozzák a migrációt, hogy az negatív következményekkel járhat az európai emberek biztonságára és a keresztény kultúra jövőjére nézve.

Az EP a Soros-tervet hajtja végre

Szerinte egyáltalán nem korrekt, hogy az EP a választások előtt szavazott a költségvetésről, és ezzel az általuk elképzelt migrációs politika egyik fontos elemét jogerőre emelték. Az EP-választások után egy más összetételű parlament áll majd fel, ezért most igyekeznek a migrációs kérdésekben visszafordíthatatlan, saját politikai céljaiknak megfelelő döntéseket hozni.

Magyarország azonban nem kíván bevándorlóország lenni, ragaszkodik szuverenitásához, és mindent megtesz az európai keresztény kultúra fennmaradásáért.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére