Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

BRFK: szexuális kényszerítés miatt nyomoznak Donáth Anna apja ellen

Sümeghi Lóránt

2019.08.07. 10:02

A BRFK nyomozást indított az ügyben, hogy Donáth Anna momentumos politikus édesapját feljelentették szexuális kényszerítés miatt.

Korábban megírtuk, a Momentum EP-képviselőjének, Donáth Annának az édesapja egy budapesti szeretetotthon több alkalmazottját is zaklathatta. Az érintettek sokáig nem mertek lépni az ügyben. Néhány hete azonban az egyik dolgozó szembeszállt az egykori politikussal. Állítólag szóváltás alakult ki köztük egy, a folyóson hagyott kocsi miatt, ám a vita gyorsan erőszakba torkollott.

A szoci lelkész, a momentumos Donáth Anna édesapja szexuálisan zaklathatott nőket

A Momentum EP-képviselőjének, Donáth Annának az édesapja egy budapesti szeretetotthon több alkalmazottját is zaklathatta. Az érintettek azonban sokáig nem mertek lépni az ügyben. Néhány hete azonban az egyik dolgozó szembeszállt az egykori politikussal. Állítólag szóváltás alakult ki köztük egy, a folyóson hagyott kocsi miatt, azonban a vita gyorsan erőszakba torkollott.

Donáth László fojtogatni kezdte a nőt.

Az áldozat szerint a lelkész az elmúlt években többször tett neki szexuális ajánlatot, sőt zaklatta, a mellét és a nemi szervét fogdosta.

A Tények a hírekkel kapcsolatosan megkereste a szeretetotthont, magát az érintettet és Donáth Annát is, ám egyik fél sem reagált. Mint ismert, Donáth László 1994-től egészen 2010-ig volt az MSZP országgyűlési képviselője, de még ma is nagy befolyással bír a baloldalon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére