Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brékó Ligetvédõk! Brutál fatelepítés várható Budapesten!

Nagy Gábor

2016.12.09. 11:03

A Fõvárosi Közgyûlés szerdán arról döntött, hogy 10 millió forinttal támogatja azt a projektet, melynek keretében 393 lombos fát, 122 örökzöld fát és 715 cserjét ültetnek a kõbányai Gergely-bánya területére.

A Liget-projekt óta országos hiszti van a fakivágások körül. Ha például a rásonysápberencsi Rákóczi úton vágnak ki egy fát, arról rögtön születik egy bréking a libsi felületeken.

No, de itt van egy igazán remek hír Kőbányáról!

Budapest 10 millió forinttal támogatja a kőbányai önkormányzat kezdeményezését, melynek értelmében a Gergely-bánya területére 393 lombos lombos fát, 122 örökzöld fát és 715 cserjét ültetnek. A fővárosi testület 28 igen szavazattal, 2 tartózkodás mellett fogadta el a javaslatot.

Fővárosi esőerdő biztos nem lesz a projektből, de tény, hogy jót fog tenni a területnek a fatelepítés.

Az egykori agyagbányát ugyanis a kommunista időszakban elkezdték feltölteni építési és kommunális hulladékkal, ami miatt rengeteg gáz képződik a földben, a talaj- és esővizek miatt a csurgalékvíz is szennyeződik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Márki-Zay: Az ATV is kormánypárti!

Márki-Zay: Az ATV is kormánypárti!

A bukott messiás már megint csodálatos mondatokkal kápráztatta el a világot.

Lecsökkentenék Schröder juttatásait, csak mert nem határolódott el Putyintól

Lecsökkentenék Schröder juttatásait, csak mert nem határolódott el Putyintól

Gerhard Schröder juttatásainak csökkentésére készülnek a német kormánypártok, mert a volt kancellár az Ukrajna elleni háború kezdete óta még mindig nem határolódott el Vlagyimir Putyin orosz elnöktől, és nem vált meg a Rosznyeft orosz energiaipari cégben betöltött tisztségétől – írta szerdán a Bild című német lap.

Biden katonákat küld Szomáliába

A Biden-kormány hétfőn bejelentette, hogy újraindítja a „tartós” amerikai csapat jelenlétet Szomáliában, az al-Kaida szervezethez tartozó al-Shabaab fenyegetésére hivatkozva, amellyel visszafordítja Trump-kormányzat célját arra vonatkozóan, hogy kivonják a térségből a katonaságot.

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Hazánkba látogat a CPAC-kongresszus, ahol Orbán Viktoron kívül Kövér László, Varga Judit és Tucker Carlson is megjelenik majd. Mutatjuk, kik a legfontosabb felszólalók a kétnapos konzervatív dzsemborin.

Orbán Viktor: Ez az évtized a veszélyek, a bizonytalanság és a háborúk korszaka lesz

Európa, a nyugati ember, benne és vele Magyarország, mi, magyar emberek a veszélyek korába léptünk – írta a miniszterelnök a Facebookon.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére