Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Botka a Soros-hálózat irodavezetõje Szegeden?

Horváth József György

2018.06.20. 18:31

A Demokrata egy kiváló cikkben tárta fel a szegedi Soros-titkokat. A napfény városában a helyzet sokkal komplexebb, mint Pécsett vagy Debrecenben, ugyanis Szegeden sokkal több van egy egyszerû irodánál és a köré építgetett kezdetleges hálózatnál. A Demokrata cikke szerint a szegedi Soros-hálózatot maga Botka László vezeti, és a város teljes hivatali gépezete mögötte áll.

A Demokrata oknyomozása szerint Soros György szelleme és pénze régóta jelen van a napfény városában. A cikk szerint a szegedi Soros-mátrixnak három sarokpontja van: az egyik a Szegedi Tudományegyetemen oktató liberális megmondóemberek csoportja, a másik az egyes civil szervezetek által alkotott tömb, a harmadik pedig egy politikai konglomerátum.

Szegeden Botka László szocialista polgármester Soros irodavezetője"

– írja a Demokrata.

A Soros-hálózat prominens tagjai közé tartozik a Szegedi Tudományegyetemen Antoni Rita, aki amellett, hogy oktat az intézményben, a harcos feminista Nőkért Egyesület elnöke is. Ugyancsak az SZTE bölcsészkarán oktat Kékesi Márk, aki Szalai Balázzsal, a Soros-féle Átlátszó Oktatás munkatársával megrongálta a bevándorlásról szóló nemzeti konzultáció plakátjait, ami miatt el is ítélték őket. Õk ketten vezető szerepet játszottak a migránssimogató MigSzol megszervezésében is.

A Demokrata cikke szerint a Soros-féle álcivil hálózat megszervezését nagyban támogatja a Botka László vezette önkormányzat. A hálózat tevékenységét a polgármesterhez közel álló emberek koordinálják. Ezek a bizalmi emberek fogják össze Botka legerősebb hátországát, a több mint 50 nyugdíjasklubból álló hálózatot is.

Az LMBTQ-lobbi is egyenesen virágzik Szegeden. Ennek jó példája a Szegedi LMBTQ Közösségért Csoport tevékenysége, ami miatt még szegedi középiskolákba is eljut az LMBTQ-propaganda. Õk szervezik a helyi Pride-ot vagy a Szivárvány-hetet, valamint érzékenyítő tréningeket is tartanak városszerte.

A szegedi civil szervezetek "állampolgári tudatosságot fejlesztő programsorozatot" is indítottak, vélhetően a városháza támogatásával. Ennek keretében március 14-én transzparenskészítő workshopot is tartottak, ezzel is támogatva a választások előtti tüntetéseket.

Napirenden van az aktivistaképzés is, az „EJHA – emberi jogi nevelők hálózata” nemrég tartott műhelybeszélgetést pedagógusok, képzők, ifjúságsegítők, aktivisták, kutatók, diákok, civil szervezetek képviselői számára. Hívtak már előadót egyenesen New Yorkból is, hogy az egyebek mellett a közterek elfoglalásáról és a rendőrök elleni fellépésről oktassa a hallgatóságot.
MigSzol és migránsok

A civil csoport a 2015-ös nyári migránskrízis első napjától kezdve megkapott mindent Botka Lászlótól. A polgármester nemcsak a pályaudvarnál felhúzott fabódékat bocsátotta a MigSzol rendelkezésre, de ételt és italt is juttatott a migránsok ellátására. A szegedi pályaudvar fontos pontja lett az eseményeknek, a migránsok itt szálltak vonatra, hogy aztán Budapestre utazhassanak a Keletibe, ahol a Németországba és Ausztriába tartó szerelvényeket igyekeztek elérni. A MigSzol Botka Lászlótól megkapta raktározásra a Szeged-Szentmihályon évek óta üresen álló általános iskola épületét is. Persze ingyen, mindenféle bérleti díj nélkül.

A polgári pártok szerették volna, ha akár egyházi szárnyak alatt is, de újraindul az iskola, mások pedig úgy gondolták, ha valóban kevés a környéken élő gyermek, akkor legyen az épület a szentmihályiak közösségi háza. Nem lehetett az. Állítólag ma is ott vannak az iskola épületében a MigSzol által gyűjtött ruhák és egyebek.

Továbbá a mai napig nincs pontos magyarázat az erősen Soros-beágyazottságú akkori EP-elnök, Martin Schulz 2015. áprilisi, szegedi látogatására. Schulz később egy lapinterjúban, a migránsválság eszkalálódása közepén pedig azt nyilatkozta, hogy "Szeged egy elkötelezetten baloldali város, oda bármelyik menekültet el lehet küldeni”.

A jól bejáratott civil szervezetek mellett mostanában új is alakul Szegeden. A Civil Háló névre hallgató szervezet azt tűzte ki célul, hogy folytassa a Budapesten már kifulladt tüntetéseket.

Már jól látszik, hogy az újdonsült civilek nem akarnak a város falai között maradni, sokkal inkább szánják szervezetüket a Gulyás Márton nevével fémjelzett Közös Ország Mozgalom utódjának"

– nyilatkozta a Demokratának dr. Szabó Bálint szegedi jogász.

(Demokrata)

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Csaknem 320 ezer ajánlóívet adtak ki a választási irodák az első nap

A választási irodák szombaton, a kampány első napján 318 859 ajánlóívet adtak ki a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint a nemzetiségi képviselők választásán indulni szándékozó jelölteknek, jelölőszervezeteknek – közölte a Nemzeti Választási Iroda.

Több száz újabb helyen észleltek erdőtüzeket az Amazonas vidékén

Több száz újabb helyen észleltek erdőtüzeket az Amazonas vidékén

Több száz újabb helyen észleltek erdőtüzeket szombaton az Amazonas vidékének mintegy három hete lángoló dzsungelében a hivatalos adatok szerint.

Elcsalta az AfD-re leadott szavazatokat egy német számlálóbiztos

Elcsalta az AfD-re leadott szavazatokat egy német számlálóbiztos

Választási csalás gyanúja miatt nyomoz egy szavazatszámláló ellen a potsdami államügyészség. A fiatal férfi a bevándorlásellenes AfD-re leadott szavazatokat szándékosan a Zöldekhez számolta.

Egyre gyakrabban pusztítják a keresztény sírokat

Egyre gyakrabban pusztítják a keresztény sírokat

Aggasztó adatok kerültek nyilvánosságra, egyre több keresztény sírt gyaláznak meg világszerte, melyek mögött a fokozódó keresztényellenesség áll.

Már érkezett is megrendelés a magyar repülőgépre

Már érkezett is megrendelés a magyar repülőgépre

Megrendelték az első példányt a Magnus Aircraft Zrt. pécs-pogányi repülőtéren lévő gyárában készülő, magyar fejlesztésű, kompozit testű repülőgépeiből.

A kormánypártok építkezést, az ellenzék békétlenséget kínál

A kormánypártok építkezést, az ellenzék békétlenséget kínál

Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke komoly indulatokra és hazugságokra számít az ellenzéki pártoktól a most kezdődő kampányidőszakban.

Publik Ligája: Fodor-Horváth vs. Bayer

Publik Ligája: Fodor-Horváth vs. Bayer

Publik Ligája második forduló: Fodor-Horváth Zsófia vs. Bayer Zsolt versenyez a „foci” témájában. Olvassátok el a publikat és véleményezzétek, hogy ki jusson tovább. A szavazásra 24 óra áll a rendelkezésetekre.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére