Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Börtönbüntetésre ítéltek egy szerb embercsempészt Nagyatádon

888 - MTI

2020.11.17. 12:11

Két év tíz hónap börtönbüntetésre ítélt és öt évre kiutasított Magyarországról egy szerb embercsempészt a Nagyatádi Járásbíróság – tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.

Azt írták:

az elsőfokú, nem jogerős határozat szerint a 24 éves férfi pénzért tizenhat palesztin, egyiptomi és szír állampolgárnak segített a magyar államhatár jogellenes átlépésében.

A vádlott 2020 augusztusában azért érkezett Magyarországra, hogy az állam területére illegálisan belépőket vigyen tovább Ausztria felé. Megbízója kilétére nem derült fény.

A férfi egy dán honosságú, ablaktalan rakterű, így emberek bújtatására és szállítására alkalmas kisteherautóval a szerb–magyar határ közelében, magyar felségterületen vette fel az illegális migránsokat. A déli megyéken keresztül akart velük az osztrák határhoz jutni, de a nagyatádi rendőrök Iharosberényben, egy közúti ellenőrzés során megállították.

Az embercsempész kiszállt a teherautóból, és elfutott, de a rendőrök nyomkövető kutya segítségével rövid időn belül elfogták.

A bíróság a férfit vagyoni haszonszerzés végett az államhatár átlépéséhez több személynek segítséget nyújtó embercsempészésben találta bűnösnek.

Az ítélet nem jogerős, ellene az ügyészség súlyosításért, a vádlott és védője felmentésért fellebbezett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére